- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
fifa kafayı yemiş heralde
dzeko finishing 87
icardi 78
dzeko finishing 87
icardi 78
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skysports bos haber girmez.bizdeki duyumcu tayfa bitince yazar,her zamanki gibi.baska nane yiyemez onlarFred bence müspet, ha olmaz ise yine iyi bir isim alırız bence, Erden Timur güvence.
orası kesin.hani tabi rodopu,emre kaplanı,tibet töreyi ve bu bizim bişey bilmeyen duyumcu tayfayı ciddiye almıyorum ama bilincli de yazmıs olabilirler.erden timur toplantıda tepki verdigi için,bitmeden yazmayın işimiz zorlasıyor dedi ya.haklı yaniUnited fazla para koparmaya çalışıyor
Yoksa Fred'in teklifimizi kabul etmesi önemli bir gelişme
Sakin tiklamayin vürüs var
Benim kafamda hayli net aslında... Eğer 4-2-3-1 ısrarı devam edecek ve ileri dörtlüyü Zaha - Kerem - Zaniolo - Icardi'den oluşturmak planlanacaksa Torreira'nın yanına koymamız gereken isim Bruno Guimarães, ama elbette ki imkansız bu. Hani gidip genç versiyonunu alalım desek ki o da kolay bulunmuyor, ayrılması gereken bonservis miktarı yine yaklaşık €20m oluyor.Geçenlerde aynı sözcüklerle olmasa da tam olarak bu manaya gelecek bir mesaj yazmıştım. Herkes böyle birini tarifliyor ama sorsan, şudur diye bir örnek veremez çoğu; fiyatı ve TR ye gelip gelmeyeceğinden bağımsız olarak hem de...
Forum KASIYOR YAW
Bencede bir cok macta 4-3-3 cikabilirizAlınacak 8 - Torreira - Demirbay
Planladıkları bu işte.