Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bi haberlere bakayım dedim yıkıldım

Arribas Mallorca'ya gidiyomuş

Reyna da ölürüm de Dortmund'dan ayrılmam diyomuş

Gerçi onu Gladbach istedi diye demiş olabilirmiş

United fazla para koparmaya çalışıyor
Yoksa Fred'in teklifimizi kabul etmesi önemli bir gelişme
orası kesin.hani tabi rodopu,emre kaplanı,tibet töreyi ve bu bizim bişey bilmeyen duyumcu tayfayı ciddiye almıyorum ama bilincli de yazmıs olabilirler.erden timur toplantıda tepki verdigi için,bitmeden yazmayın işimiz zorlasıyor dedi ya.haklı yani

erden timur teyit edilmeden,bilgi paylasmayın dedi transfer için,o yuzden şimdi mantıklı geldi murti

evet erden beyin toplantıdaki tepkisini düşününce mantıklı geliyo şimdi fred için yazılanlar.insallah taktik işe yarar da 6 milyona biter.

Geçenlerde aynı sözcüklerle olmasa da tam olarak bu manaya gelecek bir mesaj yazmıştım. Herkes böyle birini tarifliyor ama sorsan, şudur diye bir örnek veremez çoğu; fiyatı ve TR ye gelip gelmeyeceğinden bağımsız olarak hem de...
Benim kafamda hayli net aslında... Eğer 4-2-3-1 ısrarı devam edecek ve ileri dörtlüyü Zaha - Kerem - Zaniolo - Icardi'den oluşturmak planlanacaksa Torreira'nın yanına koymamız gereken isim Bruno Guimarães, ama elbette ki imkansız bu. Hani gidip genç versiyonunu alalım desek ki o da kolay bulunmuyor, ayrılması gereken bonservis miktarı yine yaklaşık €20m oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt