Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ikonik adamlar oynadı bu güne kadar forvet hattında. Didier/Falcao/Icardi.. Türk olarak Şükür bile eklenebilir buraya. Bu adamları getirmek ciddi başarı 30 yaşında Icardi getirmek muhteşem bir başarı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Onda da iyiydi Muslera.
Icardin varken yerli muhabbeti için Halil ya da Barış koymak gibi.
Onlenen golde Gunay birinci sirada acik ara ile:
Muslera 7. sirada. Anladigim kadari ile bu istatistik sut kalitesini dikkate aldigi icin kurtaris kalitesini gosteriyor.

Kurtaris yuzdesinde Muslera 1 numarada:
Gunay 5. sirada. Bu istatistik bence digeri kadar onemli degil.

Muslera efsanemizdir ancak bu sene oyle diger seneler gibi gidip sampiyonluk falan almadi.

Su anki Muslera ile Gunay arasindaki farki Icardi ve Halil arasindaki farka benzetmek abartinin krali olmus.

Gerçekçi olmak lazım , takıma 1 tane daha yüksek profil yabancı gelirse ( 8 numara ) ligde kadro kuramayız öyle şu maç oynamasın diyip yapboz yapamazsın sakat ve ceza olmadığı sürece aynı 11i tahtaya yazmamız lazım. O yüzden sadece Kerem D. ve Rashica transferiyle bitiricez gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekçi olmak lazım , takıma 1 tane daha yüksek profil yabancı gelirse ( 8 numara ) ligde kadro kuramayız öyle şu maç oynamasın diyip yapboz yapamazsın sakat ve ceza olmadığı sürece aynı 11i tahtaya yazmamız lazım. O yüzden sadece Kerem D. ve Rashica transferiyle bitiricez gibi.

Kadro karşılaştırması yapmak çok hoşuma gitmez. Fakat bir defalığına mahsus yapalım istedim.
GALATASARAY ligde ilk 11(8+3)

Muslera --Boey - Nelsson - Abdulkerim - - Angelino - Torreira - Parades - Zaha- Zaniolo - Kerem - İcardi..

Yedekler : Günay, Dubais, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Kazımcan, Kerem Demiray, Sergio Olivera, Berkan,Midstjö, Rahisca, Mertens, Barış Alper, Morutan,Yusuf Demir, Bakambu, Halil

Fb'nin Türkiye ligi için ilk 11 (8+3):

Altay - Osai - Becau - Djiku - Ferdi - Dominguez - Szymanski - Kent- Cengiz - Tadic- Dzeko.......

Büyük ihtimalle böyle oynayacaklar. Son maçında görüldü. Yabancı kaleci alırlarsa 8+3 kuralı sıkıntı çıkarır. Serdar Aziz veya İsmail i sahaya atarlar.

Yedekler
İrfancan, Sangare, Serdar Aziz, Luan Perez, Ostanvelde, İsmail, Arao,Crespo İrfancan, Mert Hakan, Emre Mor,King, Batsuai, Rossi, Umut Nayır

Hem ilk 11 hemde yedekler de Galatasaray ile fb arasında çok çok çok kalite farkı VAR.DİĞER takımı saymadım bile. Ama benim fikrimi sorarsanız bjk, fb den daha iyi takım olacakmış gibime geliyor.

Son düzenleme:
Kadro karşılaştırması yapmak çok hoşuma gitmez. Fakat bir defalığına mahsus yapalım istedim.

Muslera --Boey - Nelsson - Abdulkerim - - Angelino - Torreira - Parades - Zaha- Zaniolo - Kerem - İcardi..

Yedekler : Günay, Dubais, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Kazımcan, Kerem Demiray, Sergio Olivera, Berkan,Midstjö, Rahisca, Mertens, Barış Alper, Morutan,Yusuf Demir, Bakambu, Halil

Altay - Osai - Becau - Djiku - Ferdi - Dominguez - Szymanski - Kent- Cengiz - Tadic- Dzeko.......

Büyük ihtimalle böyle oynayacaklar. Son maçında görüldü. Yabancı kaleci alırlarsa 8+3 kuralı sıkıntı çıkarır. Serdar Aziz veya İsmail i sahaya atarlar.

Yedekler
İrfancan, Sangare, Serdar Aziz, Luan Perez, Ostanvelde, İsmail, Arao,Crespo İrfancan, Mert Hakan, Emre Mor,King, Batsuai, Rossi, Umut Nayır

Hem ilk 11 hemde yedekler de Galatasaray ile fb arasında çok çok çok kalite farkı var.

Naptın hükmen mağlup yaptın bizi

Yedekler

Hem ilk 11 hemde yedekler de Galatasaray ile fb arasında çok çok çok kalite farkı VAR.DİĞER takımı saymadım bile. Ama benim fikrimi sorarsanız bjk, fb den daha iyi takım olacakmış gibime geliyor.

3. yerli ??

Benim düşüncem süper lig için temelde 2 farklı kadro seçeneği kullanılacak. Özellikle Angelino ve Boey'in hücuma çıkışları çok fazla olduğu için buralarda oluşacak boşluklara torreira (boey tarafı) ve fredin girmesi (angelino tarafı) çok önemli ve olmazsa olmazımız. bu seneki başarıyı belirleyecek olan en öenmli faktör bu olacaktır.

1. seçenek

Muslera
Boey--------Nelsson--------Abdülkerim--------Angelino
Torreiara
Kerem Demirbay------------------- Fred
Barış Alper Zaha
İcardi

2. seçenek
Muslera
Boey--------Nelsson--------Abdülkerim--------Angelino
Torreiara
Kerem Demirbay------------------ Fred
Zaniolo Kerem Aktürkoğlu
İcardi

zaha'ya üzüldüm yau. öyle bir adam ile aynı takımda oynuyor ve ayni dönemde transferi açıklandı ki, kenarda sekidika gibi kaldı adam. :dd

şaka bir yana bu üzerindeki baskıyı da alır muhtemelen. motivasyonunu da arttırır.
Bakambu’ya üzül asıl, adam geldi üstüne Zaha, Icardi.

Dün idmana çıkınca bu kimdi yav demişlerdir

Onlenen golde Gunay birinci sirada acik ara ile:
Muslera 7. sirada. Anladigim kadari ile bu istatistik sut kalitesini dikkate aldigi icin kurtaris kalitesini gosteriyor.

Kurtaris yuzdesinde Muslera 1 numarada:
Gunay 5. sirada. Bu istatistik bence digeri kadar onemli degil.

Muslera efsanemizdir ancak bu sene oyle diger seneler gibi gidip sampiyonluk falan almadi.

Su anki Muslera ile Gunay arasindaki farki Icardi ve Halil arasindaki farka benzetmek abartinin krali olmus.
Sürekli hücum yiyen takımın kalesi ile bizim gibi takımların kalesi farklı.
Sürekli hücum yediğin için kalecinin odağı üst seviyededir, istemese bile.
Bizde 1 an kaybettiğin zaman maç verirsin.
Günay belki iyidir ama 32 yaşında bu yaşta kaleyi verip, sabır beklemez.

Boey ile de sözleşme yenilenmesine ilişkin bir açıklama yapılmadı galiba.
Takıma kıyasla maaşı çok düşük. Zam yapılmalı ve en az 25-30m serbest kalma maddesi eklenmeli.

Dubois in de gideceğini düşünüyorum. İlk 11 oynamak için gelmişti galiba ama artık o iş mümkün değil. :asd: Yerine Boey'den daha düşük bir maaşa gelecekse Mert Müldür alınabilir. Sınır saçmalığında iş yapar.

Dortmund'dan Salih Özcan da Torreira ile ilginç bir ikili olabilir. Sınır faydası zaten malum. Torreira öne çıkar, ileride kazandıracağı toplarla direkt asist olmasa da çok gol attırır. Tabi Dortmund 10'dan aşağı bırakır mı bilmiyorum. Torreira yı da yedeklemiş oluruz. Mevcut kadroda maalesef yedeği yok. En iyi ihtimal Kaan bence ama doğru düzgün denenmedi.

Yedekler

Bizce de sen kadro falan yapma gerek yok hükmen yenilmeye.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kerem transferi tüm sorunlarimizi cözer su anda

ama eger fred alinirsa ugurcan mutlaka gelmeli baska kimse muslerayi kesemez

Eğer Fred ve Kerem D. transferleri gerçekleşir ise Sergio ve Kerem D. yedek kalacak bu senaryoda(Fred-Lucas) bilhassa Avrupa arenasında. Lig için düşünür isek Kerem D. kontenjan avantajı der isek Kerem - Lucas/Fred tandemi. Sergio-Fred/Lucas yedek olacak. Yani bilemiyorum aslında nasıl bir planlama var. İzleyelim bakalım süreci.

Net bilgi : Oyuncuların maaş vergileri ödenmiyormuş, fon gibi toplanıp amatör şubelerde kullanılıyormuş. Bir bölüm kesintiye dahil değil ama tam hakim değilim ona.

Normalde %40tı yani bu koşulda verilecek maaşın %50-65 fazlasını verebiliyor kulüpler.

Şimdi Orhan Uluca’nın videosunun belli bir kısmını izledim de adam Kerem Demirbay’ı itin bir tarafına sokmuş sokmuş çıkarmış. Gömmüş resmen.

çok güzel ve doğru hareket bu

yönetimin istikrarı içinde öyle. belli zaman sonra arkada durup ama canla basla calısan yöneticilerle, bu ekranlara zıplayan yöneticiler arasında ciddi sıkıntılar doğuyor. bu problemlerinde önüne geçiliyor ego tatmini yapmayan erden gibi adamlar sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt