Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isim olarak evet Sneijder ve Drogba çok büyük isimlerdi İcardi de o seviye bir isim.Ancak Drogba'nın 36 yaşında olduğunu unutmamak lazım.Suan ki takımda daha çok yıldız var.Tabi sahada Basari görmek lazım.
Icardi de bir star ama isim olarak dünya futbolunda Wesley ve Drogba kadar olduğunu düşünmüyorum rtaş. Avrupa'da başarı şart

demirbay transferi efe ve hamzaya güvenimizin olmadığını gösteriyor

bu kadar iyi bir ekibin içine bazı maçlarda girerek kendilerini gösterebilecekleri imkanı ellerinden alıyoruz

özellikle efenin

umarım kiralık doğru bir yere gönderilirler

Icardi de bir star ama isim olarak dünya futbolunda Wesley ve Drogba kadar olduğunu düşünmüyorum rtaş. Avrupa'da başarı şart
Drogba tabi ki kariyer ve isim olarak daha büyük oyuncuydu ama özellikle 2. sezon Drogba bazı maçlarda katkıdan çok zarar veriyordu yaştan dolayı. İcardi yaş itibariyle bizim için drogbadan daha çok katkı verecektir. Sneijder ise bambaşka bir topçu o profil bir oyuncu yok kadromuzda

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

demirbay transferi efe ve hamzaya güvenimizin olmadığını gösteriyor

bu kadar iyi bir ekibin içine bazı maçlarda girerek kendilerini gösterebilecekleri imkanı ellerinden alıyoruz

özellikle efenin

umarım kiralık doğru bir yere gönderilirler
Demirbay transferi Midtsjö'nün gidiş bileti.

wesley abimin 1 balondoru da messi tarafından gasp edilmiştir

1690614186501.webp

Bugün altyapıdan kendi 8'imizi çıkarsak 1 sene banko oynasa, şu kadro içinde bile ben Avrupa'ya gitmek istiyorum diyecektir. Emre-Okan-Tugay-Suat-Davala zamanında Avrupa takımları ile makas bu kadar fazla değildi ama onlar hiç tutturmadılar ben illa Avrupa'da oynayacam diye. Şimdi ligde performans gösteren gözünü Avrupa'ya dikiyor. Gidiyor Şalke-Hoffenhaim vs takılıyor. Eskiden en az 4-5 sene performans verirlerdi.

parades fifada ekibimizi alıp kendi mevksinde de goreztkayı oynatır artık

Fred tam aradığımız isim aslında, katacağı dinamizm ile Torreirayla beraber orta sahayı toz duman ederler. Tek dezavantajı onunda boyu kısa

Takımın hızlıca yeni sezon kadrosunu kurması gerekiyor. Antremanlar artık devam edilecek oyincularla yapılmalı. Gündemdeki oyunculardan gravenberch yaş boy ve diger ozellikleri ile aradığımız oyuncu gravenberch. Yerli olarak elimizin güçlenmesi için mert müldürün alınması lazım.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demirbayi net olarak rotasyon için alıyoruz çünkü lucasin yanına üst seviye bir 8 alacağımızı zaten erden baskanda söyledi ki mecburuz demirbay ve Sergio ile 60 maçı karsimiza alırsak torreira muhtemelen hastanelik olur

kim lan bu kaleci. şu videoyu yüklemeye utanırım ben be vuruslar vurus değil kaleci desen mantar. çoğuna atlamıyor. eğlenceli tek bir şey var videoda takımın rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt