Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Kulübü göndermez.Hazırlık Maçları'nda bile ilk 11 oynuyo geçen denk geldim de.Lig için de ilk 11 düşünüyolar büyük ihtimalle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübü göndermez.Hazırlık Maçları'nda bile ilk 11 oynuyo geçen denk geldim de.Lig için de ilk 11 düşünüyolar büyük ihtimalle..
lemina gelsin 2013'lü kadronun havasini yaratir o basip ileri gitmesiyle
bu herif hayinsonu 2ye katlardı
Türkiye Süper lig kadrosu Aşağıdaki şekilde olabilir. Özellikle Boey ve Angelino arkasını kapatmak bu sene takımın başarısın direkt etkileyecek. Fred sağ taraf kapatırken Torreria Agelino arkasını kapatabilir.
Napalim penaltıları mi kaldıralimPenaltılarla elenmeseler belki kupa alacaklardı.
1 keresinde sahaya kusmus muydu ne
Geçen sene de istiyodum ben Hakan'ım.Torreira önceleri bizi istemiyodu Sampdoria'yı istiyo diye Lemina'nın alınmasını istemiştim..Istermiydin Lemina yi rtas
Ali Naci yine mabadindan uydurmusDemirbay'ın bu maaşı alacağını düşünmüyorum. 1.5 civarı alır 300-500 de bonusu olur.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica ve 1 orta saha alabiliyoruz yabancı olarak. O da Midsjo ve dubois giderseYabancı olarak 2 orta saha mı yoksa 1 orta saha 1 stoper mi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nakit 35 gelirse sirtimda tasir Ingiltere ye yayan giderimZaniolo->Newcastle haberleri görüyorum. Bunlar 35m öderse Zani gitmek ister mi acaba (NOT: Zaniolo'nun kalması gerektiğini düşünüyorum ama 35m'a giderse hem nakit geliri hem o bölgede Rashica'yı almak açısından çok olumsuz yaklaşmıyorum)
1orta saha 1 de RasitzaYabancı olarak 2 orta saha mı yoksa 1 orta saha 1 stoper mi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rashica ve 1 orta saha alabiliyoruz yabancı olarak. O da Midsjo ve dubois giderse