Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ramos'a bu forma cok yakisir, en begendigim defans oyuncusuydu, ama inanilmaz sert, rakiplerin ayaklarini kirar ama müthis topcu, form durumu nasil acaba

ah keskem

1690621127129.webp

Icardi'nin gelişiyle birlikte Cicaldau ve Luyindama dahil.. mevcut 16 yabancı futbolcumuz var

Türkiye Süper lig kadrosu Aşağıdaki şekilde olabilir. Özellikle Boey ve Angelino arkasını kapatmak bu sene takımın başarısın direkt etkileyecek. Fred sağ taraf kapatırken Torreria Agelino arkasını kapatabilir.

BAY olmaz. 1. yedek olarak bile güven vermiyor. Yeri en garanti yerliyi de kesmişsin

Zaniolo->Newcastle haberleri görüyorum. Bunlar 35m öderse Zani gitmek ister mi acaba (NOT: Zaniolo'nun kalması gerektiğini düşünüyorum ama 35m'a giderse hem nakit geliri hem o bölgede Rashica'yı almak açısından çok olumsuz yaklaşmıyorum)

Zaniolo->Newcastle haberleri görüyorum. Bunlar 35m öderse Zani gitmek ister mi acaba (NOT: Zaniolo'nun kalması gerektiğini düşünüyorum ama 35m'a giderse hem nakit geliri hem o bölgede Rashica'yı almak açısından çok olumsuz yaklaşmıyorum)
Nakit 35 gelirse sirtimda tasir Ingiltere ye yayan giderim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt