Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bizim kanat oyuncuların hepsi içeri kateten oyuncular olması da yanlış bir planlamanın örneğidir.

Kerem
Zaha
Zaniolo
Morutan
Yunus

Hepsi içeri koşuyor.

Sadece bu sebepten Rashica şart. Geçtiğimiz sezon kac tane guzel gollük pas çıkardı cizgiden İcardi'ye. İcardi bunu çok arar eğer alınmazsa.
Barış sağ açık oynadığında yapıyor bu işi. Raşika veya benzer bir profil şart evet. Zaha da her ne kadar sağ ayaklı olsa da solda yapıyor çizgiye inme işini.

abi bu konuyu da binlerce kulüpten binlerce spor doktorundan bilim insanından iyi biliyor olamayız herhalde ya
Kendim de spor yapiyorum ve asiri yüklemeler kaslari baya yoruyor mesela, sakatlanma riskin artiyot aliskin degilsen

Ayrica yüklemelerden kazandigin kondisyon 1-2 hafta devam etmezsen yeniden düsüyor

Kondisyon kazanmanin ve tutmanin en iyi yolu mac yapmaktir oyuncular icin

Bu benim kendi tecrübe edindiklerim

Örnegin Pep‘in hazirlik kampi ve antrenman programlarini merak ediyorum. 90-120 dakikalik mac kondisyonlari var City‘li topcularin, muazzam bisey

Zaha çok komple bir adam her türlü oyuna uyar illa içeri girecek diye bi şey yok.Sağ kanatta çizgi driblingcisi olarak da kullanabilirsin,solda skorer kanat olarak da kullanabilirsin

Bence Kerem'i Mertens'i Abdülkerim'i ve Boey'i yol yakınken para ediyorken göndermek lazım. Torreira da gitmek istiyorsa bırakalım küçük enişteyi.
Yerlerine sağlam alternatifler uydurulur, hedef konferans liginde minimum yarı final olmalı. Icardi bence gereksiz. Zaha aldık yapacak bişey yok Zaniolo da kalsın kanat transferi yapmayız. Midstjö Oliviera Berkan bence götürür.

Bugün 3. Turdaki rakiplerimizin maçları var, daha bu işin play Off u var, biz Zalgiris maçı ne olur diye düşünüyoruz, yazık yahu

Oliveira sutlanmali bi sekilde. Ideal hucüm hatti
budur tamamlama acisindan, en azindan avrupada:

—————-—Icardi——————
——-Zaha——Zaniolo——Rashica

Iceri kateden 3 oyuncuya gerek yok, Zaha iceri kat eder, angelino cizgide, rashica cizgi, zaniolo serbest, ki rashicanin savunma anlayisi cok degerli

Hem zanioloyu istemiyorsunuz hemde 22+mc kennie verdiklerinde yangın yapıyordunuz bende bu kafayı anlamıyorum dünkü maçta sahada mckennie olsaydı rahat rahat geçerdik bu arada

Bence Kerem'i Mertens'i Abdülkerim'i ve Boey'i yol yakınken para ediyorken göndermek lazım. Torreira da gitmek istiyorsa bırakalım küçük enişteyi.
Yerlerine sağlam alternatifler uydurulur, hedef konferans liginde minimum yarı final olmalı. Icardi bence gereksiz. Zaha aldık yapacak bişey yok Zaniolo da kalsın kanat transferi yapmayız. Midstjö Oliviera Berkan bence götürür.
Boey takımın en iyisi.

Sezon öncesi yapilan yüklemeleri sacma buluyorum, 4 haftalik yükleme yerine düzenli ve belli seviyede antrenman yapmak daha mantikli bence. Sonucta 1 sezon bir kac haftalik degil, aylik serüven.
Fener her sene senin dediğin gibi yapıyor sezona bomba girip kafa üstü çakılıyor geçen sene sezona kötü girdik aynı şekil sonlara doğru makine gibiydik bu sezonda aynısı olucak ve sağlıklı olan bu

Nelsson'a 20m€ veren varsa gerçekten bırakalım gitsin. Yerine de daha tecrübeli bir stoper alalım.

hali saha olmasaydi dün kesin yeniyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt