Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamsiler ugurcanu linçliyor
1690359036610.webp

1690359060565.webp

1690359074648.webp

1690359092548.webp

İyide bu senenin kaderi Şampiyonlar Ligine girip girmemek
Şampiyonalar ligine direkt girsek sorun olmazdı kampın ortasında maça çıktı takım ne bekleniyordu şansına marşındaki rakip sezonun büyük kuşamını oynamış maç temposu oturmuş kondisyonu yüksek bir takım Litvanya ekibi fiziksel takım bunlar dünkü zalgrise ligden hangi takımı koyarsan koy ezerdi net diyorum

Bişey sormak istıyorum , diyelım ki karsınızda ali koç ya da aziz yıldırım çıktı , foto çekilir misiniz? Foto çekilmek isteyen fanatik galatasaraylı oldugunu soyleyen bir fenomen olsa, eleştirir misiniz?

dün takım savunması diye bir durum söz konusu değildi.. torreira gelip takım savunması yapmayacak.. elimizde dünkü kadroda dahil çok iyi ve çeşitli bir kadro var.. özellikle rakip ile kıyaslayınca.. kısacası böyle bir oyun ve saha dizilimi ile şu takımdan bile net 4 pozisyon yersin.. rakibi hafife de almayacaksın. 2-4-4 diye format olmaz.. kanat beklerin uçak olması lazım...

Bu arada bizim kanat oyuncuların hepsi içeri kateten oyuncular olması da yanlış bir planlamanın örneğidir.

Kerem
Zaha
Zaniolo
Morutan
Yunus

Hepsi içeri koşuyor veya ters ayaklı.

Sadece bu sebepten Rashica şart. Geçtiğimiz sezon kac tane guzel gollük pas çıkardı cizgiden İcardi'ye. İcardi bunu çok arar eğer alınmazsa.
Rashicanin icardiye sadece 2 asisti var,o da ligin sonunda 😀10 tane olsa tamam,rashica aslen sol kanat zaten,bence alınmamalı şu an.ortasaha en ciddi bölge.oraya 2 yabanci ortasaha alsak anca yeterli

Bişey sormak istıyorum , diyelım ki karsınızda ali koç ya da aziz yıldırım çıktı , foto çekilir misiniz? Foto çekilmek isteyen fanatik galatasaraylı oldugunu soyleyen bir fenomen olsa, eleştirir misiniz?
Net cektiririm.

Hele Aziz basghan yanimda puro icerken cekilmesini isterdim. Enteresan bir hatira olsun diye.

Ali Koc ile sohbet etmek de isterdim. Sirf kafasindan ne geciyor diye. Cünkü o kadar salakca kararlar verildi. Neyin kafasi cok merak ediyorum acikcasi.

admine bak icardiyi sahiplenmek icin acms basligi

Alış değil SATIŞ istiyorum SATIŞ.

Topçu satamıyoruz yine. Oğulcan bile hala bizim ya..
Satış için sonları beklemek daha mantıklı bence. Şimdiye kadar kadroda düşünmediğimiz oyuncuları erkenden elden çıkartmak için üç kuruşa ilk isteyene veriyorduk.
Oyunculara bedel belirleyip beklemek en mantıklısı. Ağustos ayında oyuncu bulamayan kulüpler tekrar gelip bu sefer istediğimiz veya istediğimize yakın teklif verecekler.

Forumdaki bu Rashica aski nedir beyler? Ileri 4'lude icardi banko desek, Kerem yabanci kuralindan banko desek, Zaha'yi gormedik daha ama takimin en kiymetlisi desek geriye bosta bir adam kaliyor. Sayalim abi. Zaniolo, Mertens, Yunus, Baris, Morutan, hatta Halil, Bakambu. Kotu topcu degil kesinlikle, amma velakin sanki biz kalite olarak baska kulvarlardayiz artik.

Lazio, Daichi Kamada transferinden vazgeçti ve Zakharyan'ı transfer etmek istiyorlar. (Di Marzio)

28 yaşındayım ömrümde birtane bile Fenerli insanla dostluk kurmuş değilim anlaşamıyorum havasından mı suyundan mı nedir ruh halleri bile değişik
Adamlarin amaci zaten kulüp tutmak basarili olmak degil. Tek dertleri karsit olmak senin tuttugun kulübe karsi muhalefet olmak. Hayat felsefeleri bu. Zaten bu piskoloji bunlari basarsiz hale getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt