Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.626
- 12.081
- 808
hamsiler ugurcanu linçliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değişik
giyinme degıl rengim , takım oyununa dikkat çekıyorAdamın giyiminede laf etmezsin artık be iyice kafayı yemiş bunlar
giyimine laf etmemiş metafor yapmışAdamın giyiminede laf etmezsin artık be iyice kafayı yemiş bunlar
Şampiyonalar ligine direkt girsek sorun olmazdı kampın ortasında maça çıktı takım ne bekleniyordu şansına marşındaki rakip sezonun büyük kuşamını oynamış maç temposu oturmuş kondisyonu yüksek bir takım Litvanya ekibi fiziksel takım bunlar dünkü zalgrise ligden hangi takımı koyarsan koy ezerdi net diyorumİyide bu senenin kaderi Şampiyonlar Ligine girip girmemek
Rashicanin icardiye sadece 2 asisti var,o da ligin sonundaBu arada bizim kanat oyuncuların hepsi içeri kateten oyuncular olması da yanlış bir planlamanın örneğidir.
Kerem
Zaha
Zaniolo
Morutan
Yunus
Hepsi içeri koşuyor veya ters ayaklı.
Sadece bu sebepten Rashica şart. Geçtiğimiz sezon kac tane guzel gollük pas çıkardı cizgiden İcardi'ye. İcardi bunu çok arar eğer alınmazsa.
F5 li adamla işi olan gitsin kendine vurdursunBişey sormak istıyorum , diyelım ki karsınızda ali koç ya da aziz yıldırım çıktı , foto çekilir misiniz? Foto çekilmek isteyen fanatik galatasaraylı oldugunu soyleyen bir fenomen olsa, eleştirir misiniz?
Net cektiririm.Bişey sormak istıyorum , diyelım ki karsınızda ali koç ya da aziz yıldırım çıktı , foto çekilir misiniz? Foto çekilmek isteyen fanatik galatasaraylı oldugunu soyleyen bir fenomen olsa, eleştirir misiniz?
Giyimine laf etmiyor, inceden bir dokundurma var orada.Adamın giyiminede laf etmezsin artık be iyice kafayı yemiş bunlar
En büyük sorunumuz bu, yoksa sampiyon olacagimizdan süphe yok. Su ön eleme maclar da hep bela oluyor basimiza. Bi türlü hazir olamiyoruz bu lanetli maclara.İyide bu senenin kaderi Şampiyonlar Ligine girip girmemek
Satış için sonları beklemek daha mantıklı bence. Şimdiye kadar kadroda düşünmediğimiz oyuncuları erkenden elden çıkartmak için üç kuruşa ilk isteyene veriyorduk.Alış değil SATIŞ istiyorum SATIŞ.
Topçu satamıyoruz yine. Oğulcan bile hala bizim ya..
Mesela?Nelsson'a 20m€ veren varsa gerçekten bırakalım gitsin. Yerine de daha tecrübeli bir stoper alalım.
Adamlarin amaci zaten kulüp tutmak basarili olmak degil. Tek dertleri karsit olmak senin tuttugun kulübe karsi muhalefet olmak. Hayat felsefeleri bu. Zaten bu piskoloji bunlari basarsiz hale getiriyor.28 yaşındayım ömrümde birtane bile Fenerli insanla dostluk kurmuş değilim anlaşamıyorum havasından mı suyundan mı nedir ruh halleri bile değişik