Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu satamıyoruz diye kızıyoruz da demekki satsak paranın tamamı bankalar birliğine gidecek,hem paradan hem kaybetiiğimiz oyuncudan olacaz, yerini doldurmak için bi dünya para, anlaşmadan çıktıktan sonra satışlar başlar galiba.

Bu arada samsunspordan oyuncu istesen o paragöz herif sana oyuncu satarken süründürür ama ne hikmetse biz kolaylık sağlıyoruz hemde yerli oyuncular bu kadar değerliyken taylan ve emre gibi anadoluya göre üst seviye oyuncularla.

Yazık, ne diyeyim.

geçen sene şampiyonlukta gayet pay sahibi olmuş, etliye sütlüye karışmayan, herkes tarafından da sevilen bi adama konuyla hiç alakası da yokken overrated deyip maguire falan boş boş laf sokup nefret saçmak nedir yaw çok acınası gerçekten :D

Gravenberch ajax ilizyonundan çıkan son yıllardaki en gerçek topçu olabilir. Adam iyi kötü de oynuyor derdi 11 oynarım ben Bayern'de demesi.

Bayern açısından bakarsak büyük huzursuzluk çıkarmazsa rotasyonun bir parçası, 21 yaşında, satmaları için sebep yok. Adam kafa kırıksa 11 garantili yere gideceğim dese dahi bayern vermez istemeyebilir.

Yani hiç ihtimal veremiyorum maalesef. İnanılmaz ötesi bir iş olurdu ama bence mümkün değil.

geçen sene şampiyonlukta gayet pay sahibi olmuş, etliye sütlüye karışmayan, herkes tarafından da sevilen bi adama konuyla hiç alakası da yokken overrated deyip maguire falan boş boş laf sokup nefret saçmak nedir yaw çok acınası gerçekten :D
Zaniolocuların ekseriyetle rasichaya cephe almalarını normal karşılıyorum çünkü çok sevdikleri yakışıklı top namına bir şey oynayamıyor

Aynen beyler hem fred alıcaz hem felix alıcaz paradesi de torreiraya yedek yaparız, stoper ve sağ bek yedeği de alırız rashicayı da alırız. Ligde her hafta yedek başlamayı hiçbiri sorun etmez o kadar maç eksiğiyle şampiyonlar liginde de en kritik maçlarda tam performans oynar sonra ligde yedek oturmaya devam, ligde her maç oynayan yerli de şampiyonlar liginde oynamamayı sorun etmez bunların hepsi robot

Oyuncu satamıyoruz diye kızıyoruz da demekki satsak paranın tamamı bankalar birliğine gidecek,hem paradan hem kaybetiiğimiz oyuncudan olacaz, yerini doldurmak için bi dünya para, anlaşmadan çıktıktan sonra satışlar başlar galiba.
Bu mantıkla hiç gelir elde etmeyelim. Tüm gelirler aynı şekilde oraya gidiyor. Sponsorluk maç gelirleri hatta şampiyonlar ligi dahil

Aynen beyler hem fred alıcaz hem felix alıcaz paradesi de torreiraya yedek yaparız, stoper ve sağ bek yedeği de alırız rashicayı da alırız. Ligde her hafta yedek başlamayı hiçbiri sorun etmez o kadar maç eksiğiyle şampiyonlar liginde de en kritik maçlarda tam performans oynar sonra ligde yedek oturmaya devam, ligde her maç oynayan yerli de şampiyonlar liginde oynamamayı sorun etmez bunların hepsi robot
Bazı arkadaşlar cidden gerçek hayat ile fm ayrımı yapamıyor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları yazmak daha acınası kusura bakma.Overrated deyince aklıma geldi dedim , herkes seviyorsa ben sevmek zorunda değilim sen topluluğa göre hareket edersen yapacak bir şey yok.Zaten cevabın olsa benim mesajıma yazardın onun yerine böyle saçma sapan şekilde yazmayı tercih etmişsin.Yok sayalım o zaman , varlığın faydası yoksa.

Yıllarca yerli türk beleş kaleci ve ortasahalari almadık.
Buna bir türlü anlam veremiyorum. Sonuncusu da Trabzonsporin serbest bıraktığı ortasahaydi.

3 yerli kuralı varken çökeceksin abi yerlilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt