Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.449
- 4.834
- 1.618
gece el clasico varmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax ile sözleşmeyi uzatmak istemedi, mecburen ucuza bırakmışlardıBayern makul bir fiyata almıştı Gravenberch'i absürt bir para talep etmez herhalde.
Ndiaye gibi deniyorSu camara nasil topcu bilen varmi?
acı gerçeği kabullenelim fredi alacaz gibibu arada bizim şu anki takımımıza adı çıkanlar arasında en uygun orta saha açık ara djibril sow
Zaniolocuların ekseriyetle rasichaya cephe almalarını normal karşılıyorum çünkü çok sevdikleri yakışıklı top namına bir şey oynayamıyorgeçen sene şampiyonlukta gayet pay sahibi olmuş, etliye sütlüye karışmayan, herkes tarafından da sevilen bi adama konuyla hiç alakası da yokken overrated deyip maguire falan boş boş laf sokup nefret saçmak nedir yaw çok acınası gerçekten![]()
Bu mantıkla hiç gelir elde etmeyelim. Tüm gelirler aynı şekilde oraya gidiyor. Sponsorluk maç gelirleri hatta şampiyonlar ligi dahilOyuncu satamıyoruz diye kızıyoruz da demekki satsak paranın tamamı bankalar birliğine gidecek,hem paradan hem kaybetiiğimiz oyuncudan olacaz, yerini doldurmak için bi dünya para, anlaşmadan çıktıktan sonra satışlar başlar galiba.
Bazı arkadaşlar cidden gerçek hayat ile fm ayrımı yapamıyorAynen beyler hem fred alıcaz hem felix alıcaz paradesi de torreiraya yedek yaparız, stoper ve sağ bek yedeği de alırız rashicayı da alırız. Ligde her hafta yedek başlamayı hiçbiri sorun etmez o kadar maç eksiğiyle şampiyonlar liginde de en kritik maçlarda tam performans oynar sonra ligde yedek oturmaya devam, ligde her maç oynayan yerli de şampiyonlar liginde oynamamayı sorun etmez bunların hepsi robot
Ndombele'yi çözebiliriz aslında
Bunları yazmak daha acınası kusura bakma.Overrated deyince aklıma geldi dedim , herkes seviyorsa ben sevmek zorunda değilim sen topluluğa göre hareket edersen yapacak bir şey yok.Zaten cevabın olsa benim mesajıma yazardın onun yerine böyle saçma sapan şekilde yazmayı tercih etmişsin.Yok sayalım o zaman , varlığın faydası yoksa.geçen sene şampiyonlukta gayet pay sahibi olmuş, etliye sütlüye karışmayan, herkes tarafından da sevilen bi adama konuyla hiç alakası da yokken overrated deyip maguire falan boş boş laf sokup nefret saçmak nedir yaw çok acınası gerçekten![]()
18m verdiler, onun altinda salmazlar
acı gerçeği kabullenelim fredi alacaz gibi