Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.559
- 30.459
- 1.988
Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvahArkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Ligde çok oynamamış ama şampiyonlar liginde her maçta oynadı keşke alabilsekSalih Özcan'ı alma durumumuz varmı? Gecen sezon ligde 1500 dakika süre almış
Sergio'yu gayet beğenirim de soğukkanlı da diyemeyiz bence yaw, hatta en sevmediğim özelliği paniği
daha 3 gün önce köy takımına karşı 1 dkda 2 top dikti rastgele yaw döndü gol oldu![]()
Ndombele ve Fred maddi şartlar olarak benzer şartlarda anlaşılsa tercihiniz hangisi olurdu?
Fred tabi kiNdombele ve Fred maddi şartlar olarak benzer şartlarda anlaşılsa tercihiniz hangisi olurdu?
Salih devre arası bizle anlaşmasına rağmen Beşiktaş’a gitti sezon sonunda. Koca 1.5 sezonu boş geçirdi orada da, yarım sezon top oynadı altı üstü.Salih Uçan mesela...Bedavaya bunu alma, sezona Taylan-Berkan-Cica ile gir, üstüne İsmail Çipe filan da olunca olmadık kepazelikler...Salih şu kadroda da Berkan' dan filan çok daha iyi 6 oynardı, Kerem Demirbay' a da gerek kalmazdı...Keza geçen yıl boşa çıkmış Okay...
Söyleyince 'çöp sevici' oluyoruz; 'daha iyisini sen söyle diyorsun', cevap; ''Allah belanı versin TFF!''. Versin de sen de ona göre davranacaksın yani...
Ala ala çok ayıpArkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
yani ondan da olabilir ama sonuç olarak böyle bir problemin olduğu aşikar, takımın oyun kurucusunun en zor top kaybeden adam olması lazım.bend e 3. bir görüş getireyim
oliveira onları panikten değil bazen lakaytlıktan yapıyor
bjk maçındaki hatası da öyle
oliveira pek panik yapmıyor
Alabilmek için Dortmund'u tatmin edecek bir teklifte bulunmak lazım bence.Salih Özcan'ı alma durumumuz varmı? Gecen sezon ligde 1500 dakika süre almış
Son maç ölçü değil yaşu yaşadıkları kampı herhangi birimiz yaşasak ayağımızın yerini unuturuz. Maçtan 5 gün önce gelen Angelino'ya kramp girdi misal. Büyük maçlarda bu soğuk kanlığını çok gördük beşiktaş maçında abartınca da golü yedik, gerçi orada 20 günde bir maç yapmanın da etkisi var.Sergio'yu gayet beğenirim de soğukkanlı da diyemeyiz bence yaw, hatta en sevmediğim özelliği paniği
daha 3 gün önce köy takımına karşı 1 dkda 2 top dikti rastgele yaw döndü gol oldu![]()
Dijital kahvehane deseydinArkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Oliveira Zalgiris maçının ilk yarısında bile kaybolmayı başarmış birisi. O konuda haklılar. Güvenip de yola çıkılacak bir oyuncu kesinlikle değil.Videonun %70'i
Keremin golleri asistleri
Olivieranın asistleri
Mertensin asistleri ve takımı atağa çıkışı(oyun kurması)
Gs taraftarı: bunlar gitsin yav
Acilen ayaklarımız yere basmalı.
Yengeye hürmetler.Arkadaşlar selamlar. Sürekli forumda vakit geçirmemden dolayı ne varmış şu forumda diyerek eşimde değerli forumumuzda yerini almış bulunmaktadir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur
son maç için demiyorum yaw hatta bjk maçı için de demiyorum geçen sene birçok maçta yaptı bu rastgele top dikme olayını.Son maç ölçü değil yaşu yaşadıkları kampı herhangi birimiz yaşasak ayağımızın yerini unuturuz. Maçtan 5 gün önce gelen Angelino'ya kramp girdi misal. Büyük maçlarda bu soğuk kanlığını çok gördük beşiktaş maçında abartınca da golü yedik, gerçi orada 20 günde bir maç yapmanın da etkisi var.
Ben kendisinin iyi bir hazırlık dönemi sonrası tam kadro olduğumuzda işleyen bir parça olarak görmek isterim, inan öyle şu yıldız gelsin bu yıldız gelsin diye derdim de olmaz. Dengeyi iyi korumak lazım.
Burda tek sorun yerli oyuncu oynatma zorunluğu olur.
Kullanamayacaksak da dediğim gibi boklamadan iyi bir teklif alıp uğurlayalım. Arapların olduğu bir transfer dünyasında 3 yılda bizden alacağı 7 milyon para değil, diagne 4 milyon verilen yerde bizden alacağını 1 senede çıkaracak bir kulüp elbet bulur 1 sene sonra da avrupaya geri döner. Keza biz elden çıkarmak istesek lazio gibi bir iki kulüp salça da olur.
Sana bir şey diyemem ama ben genel tepkiye göre yorumladım. Elimizden gelse tabuta koyup gömülmeleri gerekir. Mertens zaten ağzıyla bu sene son senedi olacağını söylüyor sürünmenin alemi yok baktı vücut kaldırmıyor ısrar da etmez ocakta emekli olmayı bile isteyebilir kendini çok iyi bilen bir profesyonel.-kendi adıma- zaten gitsinler demiyorum. sadece ikisinin de (özellikle mertens'in) 30 dakikadan fazla oynama şansı az gibi.
ikisinin de çok değerli katkıları oldu, fakat iyi teklif alırlarsa gitmelerinde bir mahsur yok bence. kalıyorlarsa da başımzıın üstünde yerleri var. ama rotasyon olarak. özellikle mertens'in.
Tam olarak öyle olmadı diye biliyorum. Biz pek istekli davranmadık, olsa da olur, olmasa da hesabı. BJK ısrarcı davranınca orayı tercih etti sanki. Kesin bilgim yok, edindiğim izlenim o yönde...Salih devre arası bizle anlaşmasına rağmen Beşiktaş’a gitti sezon sonunda. Koca 1.5 sezonu boş geçirdi orada da, yarım sezon top oynadı altı üstü.
O dönem ekseriyetle kimsenin istemediği bir oyuncuydu ama yine de Beşiktaş kendisinin tercihiydi ŞL var diye muhtemelen.