Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.884
- 36.386
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eziklerin selası okunuyor ,
Sağ bek sol bek ve berkanla rotasyon yapılır daha çok. Ligdeki takımlara yeterAbdülkerim, Kerem banko görünüyor,
ya musleradan vazgeçip yerli kaleci.
yada yıllık çok para alan en klas oyuncularımızdan biri yedek kalacak
kerem'e bir şey diyen yok -kendi adıma-Videonun %70'i
Keremin golleri asistleri
Olivieranın asistleri
Mertensin asistleri ve takımı atağa çıkışı(oyun kurması)
Gs taraftarı: bunlar gitsin yav
Acilen ayaklarımız yere basmalı.
Salih Özcan'ı alma durumumuz varmı? Gecen sezon ligde 1500 dakika süre almış
Bunu yapmaya gelmiştim gidiyorumadam ezan okuyor istanbula
Mertens yaşlı ekonomik kullandığın sürece müthiş yedek, oliviera da şu kadroda her türlü oynar.kerem'e bir şey diyen yok -kendi adıma-
şimdi mertens ve oliviera'ya ilk onbir güvenilip yola çıkılmalı mı yani?
Sergio'yu gayet beğenirim de soğukkanlı da diyemeyiz bence yaw, hatta en sevmediğim özelliği paniğiOliviera baskı yediğimiz maçlarda soğuk kanlığıyla topu söküp ortamdan çıkaran oyuncu. Deseler ki kapattık kadro bu ne yapacağız isyan mı çıkacak.
Satacaksak satalım ona okeyim ben ama değersizleştirmeden.

Keşke olsa. Kerem için 3-4 verileceğine Salih için 8-9 bile verilir, sonuçta geri dönüşü olabilecek bir para. Kerem' in maaşı da düşük olmayacak konuşulanlara göre. Kerem daha yetenekli olabilir ama bu takımın ihtiyacını Salih daha iyi karşılar diye düşünüyorum. Düzgün bir 6 lazım öncelikle; Kaan ve Berkan da yedeği olur. Yerli sorununa daha pratik bir çözüm gelmiyor aklıma. Ha, Dortmund planlamada değerli buluyorsa yahut kendisi gelmek istemezse yapacak bir şey yok. Bir girişimde bulunulmamasını yadırgıyorum...Salih Özcan'ı alma durumumuz varmı? Gecen sezon ligde 1500 dakika süre almış
-kendi adıma- zaten gitsinler demiyorum. sadece ikisinin de (özellikle mertens'in) 30 dakikadan fazla oynama şansı az gibi.Mertens yaşlı ekonomik kullandığın sürece müthiş yedek, oliviera da şu kadroda her türlü oynar.
Güzel teklif gelir satarsın onlara laf etmem ama çöp muamelesi çekmek çılgınlık.
Oliviera baskı yediğimiz maçlarda soğuk kanlığıyla topu söküp ortamdan çıkaran oyuncu. Deseler ki kapattık kadro bu ne yapacağız isyan mı çıkacak.
Satacaksak satalım ona okeyim ben ama değersizleştirmeden.
Bide Rashida mi Zaniolo mu yapalım.