Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecide rotasyon yapmak biraz tuhaf, ama böyle uzun sezonda Günay kötü performans göstermezse ligde onu 8-10 kere kaleye atardim. Zaten ligde yeteri kadar berbat takim var. Onlara karsi o da yeter.

F2Nn99vXQAEqm5i

Videonun %70'i
Keremin golleri asistleri
Olivieranın asistleri
Mertensin asistleri ve takımı atağa çıkışı(oyun kurması)

Gs taraftarı: bunlar gitsin yav
Acilen ayaklarımız yere basmalı.
kerem'e bir şey diyen yok -kendi adıma-

şimdi mertens ve oliviera'ya ilk onbir güvenilip yola çıkılmalı mı yani?

koç jesusa laf cakıyorda ,hacı ismail jesunun performansını puan ortalamasını yakalayabılecekmı bakalım

Muslera
Boey nelson apo kazım
Rashica toreira sergio kerem
Mertens icardi

Muslera
Boey nelson apo angel
Zaniolo toreira kerem kerem
Zaha icardi

Geçen seneye göre ismen güçlenip oyun olarak sanki gerileyecekmişiz gibi oldu kadro

kerem'e bir şey diyen yok -kendi adıma-

şimdi mertens ve oliviera'ya ilk onbir güvenilip yola çıkılmalı mı yani?
Mertens yaşlı ekonomik kullandığın sürece müthiş yedek, oliviera da şu kadroda her türlü oynar.
Güzel teklif gelir satarsın onlara laf etmem ama çöp muamelesi çekmek çılgınlık.
Oliviera baskı yediğimiz maçlarda soğuk kanlığıyla topu söküp ortamdan çıkaran oyuncu. Deseler ki kapattık kadro bu ne yapacağız isyan mı çıkacak.
Satacaksak satalım ona okeyim ben ama değersizleştirmeden.

Oliviera baskı yediğimiz maçlarda soğuk kanlığıyla topu söküp ortamdan çıkaran oyuncu. Deseler ki kapattık kadro bu ne yapacağız isyan mı çıkacak.
Sergio'yu gayet beğenirim de soğukkanlı da diyemeyiz bence yaw, hatta en sevmediğim özelliği paniği

daha 3 gün önce köy takımına karşı 1 dkda 2 top dikti rastgele yaw döndü gol oldu :asd:

Salih Özcan'ı alma durumumuz varmı? Gecen sezon ligde 1500 dakika süre almış
Keşke olsa. Kerem için 3-4 verileceğine Salih için 8-9 bile verilir, sonuçta geri dönüşü olabilecek bir para. Kerem' in maaşı da düşük olmayacak konuşulanlara göre. Kerem daha yetenekli olabilir ama bu takımın ihtiyacını Salih daha iyi karşılar diye düşünüyorum. Düzgün bir 6 lazım öncelikle; Kaan ve Berkan da yedeği olur. Yerli sorununa daha pratik bir çözüm gelmiyor aklıma. Ha, Dortmund planlamada değerli buluyorsa yahut kendisi gelmek istemezse yapacak bir şey yok. Bir girişimde bulunulmamasını yadırgıyorum...

Mertens yaşlı ekonomik kullandığın sürece müthiş yedek, oliviera da şu kadroda her türlü oynar.
Güzel teklif gelir satarsın onlara laf etmem ama çöp muamelesi çekmek çılgınlık.
-kendi adıma- zaten gitsinler demiyorum. sadece ikisinin de (özellikle mertens'in) 30 dakikadan fazla oynama şansı az gibi.

ikisinin de çok değerli katkıları oldu, fakat iyi teklif alırlarsa gitmelerinde bir mahsur yok bence. kalıyorlarsa da başımzıın üstünde yerleri var. ama rotasyon olarak. özellikle mertens'in.

Ndombele ve Fred maddi şartlar olarak benzer şartlarda anlaşılsa tercihiniz hangisi olurdu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt