Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle idam geri getirilmelidir.

Var olan cezalar adil, doğru ve tutarlı uygulansın. Salıverilmesinler. Ceza indirimi, aftır şudur budur uygulanmasın. Böyle bir şeyi yapan arkasında kim olursa olsun var olan en ağır cezayı çekeceğini bilsin yeter. İdam gelse ne olacak? Yine garibanı, siyasi suçluyu, daha kötüsü iftiraya uğrayanı idam edecekler, bunlar yine serbest kalacak veya ucuz yırtacak.

İnsanlar idam istesin diye bilerek körükleniyor olabilir bile bazı şeyler. Olayın kızgınlığıyla fevri şeyler istemeden önce sakin kafayla bir düşünün rica ederim.

Kolpa mi bu eleman

Amerikada Japonya'daki ve güney korede bizimkinden fersah fersah daha iyi eğitim olduğu halde idam var.Bu iş sadece eğitimle çözülmez cezalar caydırıcı olmalıdır
Amerika icin genelleme yapmayalim. Her eyalette idam yok. Federal kanun olarak dogrudur. Ancak Federal seviyede pek idam uygulanmiyor. Amerika'yi 50 tane devlet olarak dusunun. Hepsinin ayri kanunlari var.

Idamin bence hicbir caydiriciligi yok. Cani insan alacagi cezayi dusunerek mi vahset uyguluyor?

Sürpriz transfer Wijnaldum. Yazıyorum buraya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9b116769a5ce4b195cb442053d254ced.jpg

reklam için dm

GS duyumcularının ek işi dilencilik olmuş

Daha ilk yarilar bitmeden barca-real macinda iki takimdan da birer oyuncu sakatlanarak oyundan ciktilar (ilkay ve mendy)

Bizde olsa hoca yanlis idman yaptiriyor diyen uzmanlar cikardi piyasaya

Amerika icin genelleme yapmayalim. Her eyalette idam yok. Federal kanun olarak dogrudur. Ancak Federal seviyede pek idam uygulanmiyor. Amerika'yi 50 tane devlet olarak dusunun. Hepsinin ayri kanunlari var.

Idamin bence hicbir caydiriciligi yok. Cani insan alacagi cezayi dusunerek mi vahset uyguluyor?
Eğer birini tasarlayarak ve vahşice bir şekilde öldürmediysen 22 sene yatarın var.Bu adam namusuna küfür etti dersen ve takım elbiseyle çıkarsan hakim karşısına yok.iyi hal yok tahrik falan derken maksimum yatarın 8 seneye düşüyor şuna katılıyorum bizde idam olsa gene olan garibana olur kısmı da doğru.Sunu kabul etmek lazım bizim ceza kanununun caydırıcı değil

Daha ilk yarilar bitmeden barca-real macinda iki takimdan da birer oyuncu sakatlanarak oyundan ciktilar (ilkay ve mendy)

Bizde olsa hoca yanlis idman yaptiriyor diyen uzmanlar cikardi piyasaya

üstad mendy’nin ki darbeye bağlı ya, lewa ile ikili mücadele de kötü düştü

İlkay’ın emeklilik yavaştan gelmiş yanlış yere gitti

Şahsıma hususi olarak bildirilen kabul mesajında GSC tanışma bölümüne mesaj yazmam rica edilmiş olsa da ilgili bölüme mesaj yazmaya yetkiniz yok uyarısı sebebiyle ilk mesajımı buraya yazmak durumunda kaldığımı bildiririm.

Merhaba.
Selam
@Danyal Artemis in yeni üyelere uyguladığı bir test var
Prosedür bu şekilde
Yetki almak için de adminlere yazmanız gerekmekte
İyi forumlar

4-5 ağustosta bi hareketlilik gözüküyor mu, bence 8 numaramız o tarihlerde gelecek
bugun aksam saatlerinden itibaren ve pazartesi erden timurun ikna edebilme imkanı yuksek birilerini veya manchesterı.salı dolunay var zaten,ani haberler beklemeli.erden timur haftaya yurt dısı yapacaktır

benim beklentim bu yönde

bugun aksam saatlerinden itibaren ve pazartesi erden timurun ikna edebilme imkanı yuksek birilerini veya manchesterı.carsamba dolunay var zaten,ani haberler beklemeli.erden timur haftaya yurt dısı yapacaktır

benim beklentim bu yönde
2. tur öncesinde transferin büyük bölümü tamamlanacak demişti sanki, zalgiris maçından sonra 3 gün içinde 1-2 KAP görürüz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt