Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7,5-8 gibi bi rakama biter Fred.

3-3,5 arası da maaşı olur. + sponsor
Gerçi youtube videolarına pek güvenmem ama bugün 4 5 videosunu izledim kesinlikle durağan bir topçu değil ve bence çok zeki çünkü pozisyon alması harika.Rakip sahadan dönen topları çok rahat topluyor

ülkede önce kadınları,cocukları ve bebekleri korumalı.mafyası,sapıgı kol geziyor.

Kamada da hala boşta bir supriz olur mu acaba
Çok zor yav zaha'dan önce belki derdim de ofans hattında zaten bolluk varken imkansıza yakın. Ha 8 olarak baklava dilimi kullanırsak belki olabilir. O da belki yine.
Rashica eli kulağında geldi gelecek kamadaya yer kalmıyor hem sınırda kalmıyor hemde yerleştirirken

bu zaha bostayken illaki birileri yazdı.hem bosta olacak,hem yıldız ve erden timur ilgilenmeyecek?diye...eminim zielinskiye bile ilgi var ama şu donemde çok zor.beki gelecek seneler mumkun olur böyle isimler

Çok zor yav zaha'dan önce belki derdim de ofans hattında zaten bolluk varken imkansıza yakın. Ha 8 olarak baklava dilimi kullanırsak belki olabilir. O da belki yine.
Rashica eli kulağında geldi gelecek kamadaya yer kalmıyor hem sınırda kalmıyor hemde yerleştirirken
Bazı arkadaşlar kamada için çok rahat 8 de oynar demişti.Savasci bir topçu olduğunu söylemişti

bu zaha bostayken illaki birileri yazdı.hem bosta olacak,hem yıldız ve erden timur ilgilenmeyecek?diye...eminim zielinskiye bile ilgi var ama şu donemde çok zor.beki gelecek seneler mumkun olur böyle isimler
Geçen sene napoloyi yöneten adamdı kretasvile ve osimhen bu kadar pick yaptıysa çok büyük rolü vardı şuan bence onu almak felix kadar zor

Ulan yabancı sınırı olmicaktı şimdi bay ı keremi berkanı merkanı ne kadar yerli varsa satacaktın şu parayla bi tane yıldız topçu çekerdik

bu rovella benim hayalim oldu ya,tüh.morutan sat al erden abi

Bazı arkadaşlar kamada için çok rahat 8 de oynar demişti.Savasci bir topçu olduğunu söylemişti
Ofansif 8 olur o zamanda kendini çok öne atıyor geriye geçişlerde sıkıntı yaşatır.
4-3-3 oynarız zaten de hadi ortadaki ileri oyuncu olsun
------k
---t-----?
arkadaki adam kim olacak fred uyum sağlar tamam.
Buradaki en önemli soru şu
+2 yerliyi nereye koyacaksın kaleyi bile koysan kurtarmıyor. Orta sahaya keremD desek bu sefer de defansif olarak biraz yumuşak kalıyoruz.
En güzeli guendouzi'yi alıp kafamızın rahat etmesi kamadaya da gerek kalmaz. İş yine dönüp +1 yerliye geliyor

ben bu juventusun gelmişini geçmişini.butun genc önliberolar bunlarda.rovella neden cagliari topcusu falan degil

Ofansif 8 olur o zamanda kendini çok öne atıyor geriye geçişlerde sıkıntı yaşatır.
4-3-3 oynarız zaten de hadi ortadaki ileri oyuncu olsun
------k
---t-----?
arkadaki adam kim olacak fred uyum sağlar tamam.
Buradaki en önemli soru şu
+2 yerliyi nereye koyacaksın kaleyi bile koysan kurtarmıyor. Orta sahaya keremD desek bu sefer de defansif olarak biraz yumuşak kalıyoruz.
En güzeli guendouzi'yi alıp kafamızın rahat etmesi kamadaya da gerek kalmaz. İş yine dönüp +1 yerliye geliyor
Şuan tek ve en büyük sıkıntımız bu 3 yerli kuralı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt