Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani bir deyim var ya ‘’Telefon kulübesinde adam geçer’’. Felipe o deyimin tam karşılığıydı. Çalım atmak için driplinge ya da hızlanmaya bile gerek duymuyordu bu arkadaş. Arif ile bayağı da iyi ikili olmuştular ama Terim koşmuyor diye tutturmuştu.

Salon futbolundan geliyordu sanirim. Yalniz Terim hakliydi. Adamin temposu dusuktu ve oyle uzun soluklu kullanilabilecek gibi de degildi. Bilekleri iyi calimlari iyi diye de herkes elde tutulmaz. Kader Keita'da oyle keza. Tamam o biraz daha farkli bir profil ancak takim oyuncusu olmaniz gerekiyor ancak Messi-Ronaldo (Fenomen) vs gibi statunuz olur belki o zaman. Hagi de kosusuyla one cikan bir oyuncu olmadi ancak ayni hoca ona birsey diyemiyordu cunku sorumluluk aliyor, agresif, skorer, oynatan, sahiplenen ve oyuncu yetistiren bir profildi. Kisacasi, ilginc bir oyuncuydu Felipe ancak gercektende salon oyuncusu tarzindaydi 20-30m civarinda takiliyordu.

Yanlis hatirlamiyorsam, Pana (ya da Olimpiakos suan tam emin olamadim :) ) ile Olimpiyat Stadinin acilis macinda ilk macimiza cikmis, calim yetenekleri dikkatlari ustune cekmisti ancak goze hos gelen hareketleri disinda da oyuna bir katkisi olmamisti. Sanirim maci da 1-0 kazanmistik, 0-0 da olabilir yine pek net degil su saat itibariyle :) .

Son düzenleme:
sadece lig ve şl grupları için konuşursak, 44 maç oynayacaz ve torreiranın alternatifi yok. arkası kara delik herifin. bu hiç mantıklı gelmiyor bana. ismi henüz çıkmamış bi scout transferi yapılabilir bu bölgeye. salt 6.

Salon futbolundan geliyordu sanirim. Yalniz Terim hakliydi. Adamin temposu dusuktu ve oyle uzun soluklu kullanilabilecek gibi de degildi. Bilekleri iyi calimlari iyi diye de herkes elde tutulmaz. Kader Keita'da oyle keza. Tamam o biraz daha farkli bir profil ancak takim oyuncusu olmaniz gerekiyor ancak Messi-Ronaldo (Fenomen) vs gibi statunuz olur belki o zaman. Hagi de kosusuyla one cikan bir oyuncu olmadi ancak ayni hoca ona birsey diyemiyordu cunku sorumluluk aliyor, agresif, skorer, oynatan, sahiplenen ve oyuncu yetistiren bir profildi. Kisacasi, ilginc bir oyuncuydu Felipe ancak gercektende salon oyuncusu tarzindaydi 20-30m civarinda takiliyordu.

Yanlis hatirlamiyorsam, Pana (ya da Olimpiakos suan tam emin olamadim :) ) ile Olimpiyat Stadinin acilis macinda ilk macimiza cikmis, calim yetenekleri dikkatlari ustune cekmisti ancak goze hos gelen hareketleri disinda da oyuna bir katkisi olmamisti. Sanirim maci da 1-0 kazanmistik, 0-0 da olabilir yine pek net degil su saat itibariyle :) .

Bayağı tembeldi kesinlikle. Ama çalım konusunda gördüğüm en yetenekli topçulardandı. Çalım sonrası araya bıraktığı ‘zehir’ dediğimiz ince pasları da bayağı iyiydi ama günümüz futbolunda neredeyse imkansız oynaması adamın :)

Napoli gollerini veriyordu aspor denk geldim dedim hazır denk gelmişken zeelinskinin değeri nedir falan bakayım dedim 30 milyon euro .Vallla bu transferi erden başkan bile bitiremez

Olympiakos ile 2-0 kazanmistik

Zaniolo Newcastle'a gider, barnes'a 44 veren Newcastle, Zaniolo ya hayli hayli verir 35'i.

Bu transfer gerçekleşirse bizim için her şey çok rahat olacak, 6-7 civarı Rashica gelecek, ezikleri deli etmek için Tete yada Cengiz'i de ellerinden alırız, 10 numara için cash paramız da olur.

Yerli de stopere yönelmekte fayda var Nelsson'u 20+ sattığımız her senaryo da başarılı olarak bakarım, elimizde Emin var ve elimizde olduğu için yeterince değer vermiyoruz, süre verdiğimiz de Ozan'dan daha çabuk parlayacak, Kaan da iyi alternatif, Nelsson giderse eğer Merih takıma en uygun isim gibi duruyor ve yabancı sorununa da iyi bir çözüm getirir.

Kerem Demirbay net hayal kırıklığı olur, beklentiyi yükseltmemek lazım, Jimmy Durmaz gibi olur, sürekli top kaybı yapan temposu düşük son yıllarda iyice gerilemiş performansı.

Günay kale için çok iyi oldu bence ligde yerli statüsü açısından oynatılmalı, Muslerasızlığa alışılmalı yavaş yavaş, reflekslerin de düşüş bekliyordum ama top tekniği daha ileri seviyeye gelir dedikçe hep geri gitti, oynadığı tüm hazırlık maçlarında özellikle bekler ve kanat oyuncularına verdiği vasıfsız paslarla rakiplere net fırsatlar yaratıyor, inşallah en kısa zamanda toparlanır kaptan arkasında Günay olduğu sürece pabuçun pahalı olduğunu hissedecek zaten milli takım da bile 2. Sınıf bir kaleciye yerini kaybetti.

8-10 şuan için çok önemli, net olarak bizim çıtamızı belirleyecek.

Beklentim;

Muslera
Boey Merih Abdülkerim Angelino
Torreira Paredes
Zaha Dybala Kerem
İcardi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt