Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu juventusun gelmişini geçmişini.butun genc önliberolar bunlarda.rovella neden cagliari topcusu falan degil
Juventus her zaman stoper ve ön liberoda en iyi oyuncuları kadrosuna alır. Ferrara, Juliano, Montero varken ertesi sene Cannavaro, Thuram 'da almışlardı ve önlerinde de Davids vardı. Futbolu biraz takip edenler her sene Juventus 'un stoperlerini ezbere sayabilir, Bonucci, Chiellini, Barzagli ..

Şuan tek ve en büyük sıkıntımız bu 3 yerli kuralı
Hadi biz bir şekilde içinden geçeriz zaha'yı talisca gibi kullanırız, keremi serbest oynatırız, 4-3-3/4-4-2 bir şekilde orayı çözeriz geçen sene oliviera ile oynadık kerem o kadar katkı verse zaten ligi süpürürüz Olmadı böyle olmaz diyip artık muslerayla mı vedalaşırız biri çıkarır çat diye nelsson bonservisini önümüze koyar önümüzde koca 1 ay var onlar illaki masaya yatırılır. Zaha'nın zaten sakatlığı geçip iyice iyileşmesi lazım bir miktar bolluğumuz var zaten aceleci olmayacağız bu konuda dediğim gibi 1 ay var illaki bu tartışılıp düzeltilecek de.
Kaleye yabancı almaya çalışan fener ne yapacak ben asıl onu düşünüyorum heriflerde oynayabilecek 1.5 adam var.
Onlardan 0.5 olanının eşi de sezon biterken veda mesajı yayınladı şimdi kurtarıcıları mı olacak o olacaksa ortaya 2 oyuncuyu niye aldılar bunlar.
1.5 senedir her ocakta komisyon kuruluyor ligde adam gibi bir kuralı bağlayamadılar sanarsın doktora tezi yazacaklar altı üstü 5-10 kişinin görüşünü alıp sonra ne diyorsunuz efendimiz diyip karar vereceksiniz. Adam olun da şu kuralı 10+1 yapın :asd:

Felipe ligin icinden gecmis ilk haftalarda,yazıklar olsun sana gobuscan.bu herif nasıl gider

Transferi kapattık mı?

Bu arada Felipe 'li sezonda yanlış hatırlamıyorsam Wagner Love' li Cska Moskova ile şampiyonlar ligi rakiplerimizden biriydi, lacivert rastalı saçlar, o zaman prime zamanlarıydı 😊

fabrizio romano bunu yazdı bugun maddelerden birinde.fredde bu hafta final olabilir

◉ Man Utd hope for Donny/Fred to leave within 10 days.

Dusan Tadic: "Orkun Kökçü konusu ile ilgili yüzlerce kez açıklama yaptım aslında. Konu inanılmaz büyüdü. Orkun’la ikili mücadele oldu. Orkun omuz omuza mücadelede yere düştü. Sonra kalkıp yanıma geldi, karşı karşıya geldik. Normal bir tartışma yaşadık ve ona 'Çimin tadı nasıldı' diye sordum. Konu tamamen buydu. Sonrasında da 'Daha çok fitness yapmalısın' dedim. Zaten kendisi de maçtan sonra bunun önemli bir konu olmadığını söyledi. Ben her dine saygı duyarım. Maalesef insanlar olmayan şeyleri yaratıyorlar. Bu arada Orkun harika bir oyuncu, ona en iyisini diliyorum. Bir sonraki maçta belki de o beni yere düşürür omuz omuza mücadele de ama biraz zor."

Olm bunlar nasıl camia yayan yana gelip kabuklarını büyükten küçüğe takaslayan deniz canlısı gibiler.

Gravenberch için:

- 12m Euro bonservis (ödeme planı taksitli falan) (peşinse 10m)
- Bu sene CL'ye katılırsak ve oyuncu CL'de 1 maç bile oynarsa 1m bonus (UEFA'dan katılım payı alınınca ödenecek)
- Oyuncu bizdeyken başka bir sezon CL'ye katılırsak ve oyuncu CL'de 1 maç bile oynarsa 1m daha bonus (bir kereye mahsus) (yine UEFA'dan bonus alınınca ödenecek)
- Oyuncu bizdeyken CL'de gruptan (veya ileriki yıllarda lig turundan) bir üst tura çıkarsak 1m daha bonus (bir kereye mahsus) (UEFA'dan bonus alınınca ödenecek)
- Oyuncunun en az 3 CL maçında forma giydiği herhangi bir sezon CL'de kupayı alırsak 2m daha bonus (bir kereye mahsus) (UEFA'dan bonus alınınca ödenecek)
- Oyuncunun en az 3 AL maçında forma giydiği herhangi bir sezon AL'de kupayı alırsak 1m daha bonus (bir kereye mahsus) (UEFA'dan bonus alınınca ödenecek)
- Başka takımlara sonraki satış karından %30 Bayern'e pay (bonus ödediysek onlar da hesaba dahil)
- 30 Haziran 2024'e kadar 20m Bayern buy-back (sadece 2024 yaz transfer döneminde geçerli, Ocak'ta yok) (Bayern bunu kullanırsa aynı transfer dönemi başka takıma satamaz, satarsa biz onların sattığı fiyata satsaydık bize kalacak olan %60 pay tutarında bize ödeme yapar)
- 30 Haziran 2025'e kadar 25m Bayern buy-back (sadece 2025 yaz transfer döneminde geçerli, Ocak'ta yok) (Bayern bunu kullanırsa aynı transfer dönemi başka takıma satamaz, satarsa biz onların sattığı fiyata satsaydık bize kalacak olan %60 pay tutarında bize ödeme yapar)
- Buy-back tarihleri geçtikten sonra başka bir takımın resmi teklifini kabul ettiysek Bayern'e o fiyattan satsak kendilerine kalacak olan %30 kar payı düşülmüş olarak 5 gün süreli öncelikli alma hakkı.
bu metni sn erden timura iletelim @Melikşah Aydoğan

Amerika icin genelleme yapmayalim. Her eyalette idam yok. Federal kanun olarak dogrudur. Ancak Federal seviyede pek idam uygulanmiyor. Amerika'yi 50 tane devlet olarak dusunun. Hepsinin ayri kanunlari var.

Idamin bence hicbir caydiriciligi yok. Cani insan alacagi cezayi dusunerek mi vahset uyguluyor?
Kaldi ki hemen de idam etmiyorlar. Sittin sene bekliyorlar hapiste. Caydirici olani hemen infaz etmek ama o da hukuki surec izin surdugu icin olmuyor tabi ki.

felipeyi gördükten sonra kotu oldum nerden bulacağız biz böyle birini

Hani bir deyim var ya ‘’Telefon kulübesinde adam geçer’’. Felipe o deyimin tam karşılığıydı. Çalım atmak için driplinge ya da hızlanmaya bile gerek duymuyordu bu arkadaş. Arif ile bayağı da iyi ikili olmuştular ama Terim koşmuyor diye tutturmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt