Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Sağlık ekibi neden açıklama yapmıyor Torreira da durum ne, Zaha da durum ne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
attığı fotoğrafı beğendim sonra admin uyardı fotoğrafı kaldırdım yanlış anlama15 yaşında mısın?
@Sedat Yıldız yazdım bunu
İş biraz tatile dondu gibi ama bisey de diyemiyoruz.bu haftasonu gelmeliler artikBu Icardi olayı cidden baydı artık.
Brezilyalılar tatile bayılıyordu derdik de bu kat kat daha kötü çıktı. Derhal gelmeli.
Adam hiç çalışıyor mu antrenman yapıyor mu onu bile bilmiyoruz.
Zahanin 2 haftasi var net,torreira da maçta oynamaz ama kadroda olur belkiSağlık ekibi neden açıklama yapmıyor Torreira da durum ne, Zaha da durum ne ?
yihhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuGuendouziiiiiiiii
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben Altay dışındaki hiçbir yerli kaleciyi beğenmiyorum, o yüzden Uğurcan ı bile istemiyorum ama sanırım bu kadro bizi mecbur bırakıyor.Yerli kaleci burada devreye girebilir @Hekim Aslan
Çok istemediğim bir transferdi ama kaleye Uğurcan ı yazabiliriz alıp
bakambu'yu hafife almayın iyi topçudur gittiği her takımda iş yaptıicardinin kendini buılması 2 ayı bulur, bu sene çöp oldu geçmiş olsun
Ben artık hücuma transfer beklemiyorum çünkü satmadan yer bulamıyoruz, oynamayanın da hem formu hem fiyatı düşecekMükemmel soru
Abdülkerim banko
Diğerlerine banko diyemeyeceğim
Çünkü Kerem banko desem Zaha gibi bir futbolcu var
Kazimcan, Barış, Berkan önemli opsiyonlar
Dönüşümlü oynatacağız bir şekilde ama
İşte Angelino, Zaha, alırsak Genduzi, Kamada .. Dönüşümlü bile olsa yedek kalmayı istemezler çok
Zaniolo çoğu maça yedek başlayıp Kerem Zaha kanatları yapabiliriz
Evet kilitlendim
İzmirdeyimTürkiye de mi yaşıyorsun?
Şöyle yorumlar yapmadan önce bir dayanağınız olsun.Guendouziiiiiiiii
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi