- 18 Mayıs 2011
- 22.578
- 12.236
- 1.873
Neyse geçen sene de 2. Hafta idi sanırım kendi evimizde maç kaybetmiştik sanırım. Ondan sonra da toparladık. Biliyorum bu 2. Maçın şakası yok da kendi evimizden de galibiyet ile çıkarız yolumuza devam ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneli diye bir insan ile diyaloğa girememen enteresan. Futbol hakkında konuşma sadece diğer konularda senin benim gibi insanlar.İzmirdeyim
Murat sancak g,tü yiyosa bizim kulübe gelsin önceyasaklı kaynak
Rdas bu döngü hep devam edecek o zaman icardi her sene oceakta form tutarsaIcardi'nin forma girmesi Ocak Şubat'ı bulur. Bu seneyi kaptalım 2024-25 sezonunu planlamaya başlayalım.
Bir gün aşklar biter, hatıralar kalır...
Mart Nisan'ı bile bulabilir, Ocak Şubat'ı iyimser tahminle söyledim.Rdas bu döngü hep devam edecek o zaman icardi her sene oceakta form tutarsa![]()
Içme o haldebu nescafe xpress kadar kötü bişi içmedim hayatımda
Midzo yerine yapılması lazim yedek aynı tarzdatransfer yedeğe yapılmaz yerli değilse.
Abartılı ifadelerin dozajını düşürmek adına serin yerlerde bulunmaya özen gösterelim.Şunu paylaşmaya hiç mi utanmadınız.
Tasarım şaka gibi Gala ilk 11 diye bir şey yazılmış tam bir hezeyan.
Hayırdır abi orda bile ufak rant kapısı yaptınız da kız-erkek yeni mezun yeğenlerinizi Galatasaray bünyesinde mi çalıştırıyorsunuz bu paylaşımlar neyin nesi ?
Ekli dosyayı görüntüle 212209
Ekli dosyayı görüntüle 212207Ekli dosyayı görüntüle 212208
Her şeyi geçtim Messi'nin bir dünya kupası maçında devre arasind acikmasi gerektiğini söyleyen adam bir daha futbol yorumlamamali kim olursa olsunBülent ağabeyi severim de
Meksika maçında Messi’yi devre arası çıkarmalı dediği günden beri ciddiye alamıyorum
Ona kalsa Arjantin o gün elenecekti
Çekmek/çıkmak tabirini de dillere pelesenk eden her kimse ona sövmek lazım, kontrat, hukuk, hak bilmeden oyuncu satıp alıyorlar kafalarına göre.