Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunu koydugun iyi oldu.hangi maç?kasımpasa maçı.ernsti,ucheyi alan kasımpaşa.bu maç kimler oynadı ve 2 asist yaptı?emre colak.goller umut bulut

ortasahada selcugun yanında emre ve hamit oynamıs.bizim mutlaka yedek için kaliteli yerli ortasaha takviyesi yapmamız lazım.berkanla falan zor

kolpacılar; uğurcan imzayı attı hayırlı olsun

1690379571245.webp

Uğurcan konusunu abartmaya gerek yok şartlar uygun değilse 1 saniye bile ekstra uğraşmaya değmez. Günay geçen sezon daha zayıf takımlarda oynamasına rağmen Uğurcan'dan daha az gol yemiş gayet iyi bir kaleci. Muslera-Günay kaleci rotasyonu bu sezon özelinde gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Icardi olayi çok can sıktı. Geç alirsin , kulübünde idmana cikar anlarım. Psg vermiş bize, orda da idman yapmıyor. Messi bile resmi maçlara Başladı, yeni takımında. Eşi hastaligi nedir bilinmiyor da, ciddi bir durum mu? O da belirsiz. İcardi bugün bile gelse 1 ay resmi maça çıkamaz. 40 milyon euro yatırım yapılan oyuncu, kulüp süreci yonetmeli. Cl elemelerinde oynatamayacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu aklı kıt beyinsiz türk futbolcusu guzellemelerini bırakın artık. Muslera gidence uluslararası. Genç bir yabancı kaleci alırız.
İstisnalar dışında türk futbolcusunun beynini kuşa taksan geri geri uçar.

Nefret ediyorum yabanci kuralının da...

Şoven zihniyetten.. İçi boş milliyetçilikten.

Ulan ülkenin sınırları kevgire dönmüş. 20 milyon mülteci var ülkede. Futbol da yabancı kuralı ile ülkeyi kurtaracaklarmış.

Günay ortalama oynasa yeter aslında ama hiç sanmıyorum ben.Oyundan çok kopan bir herif.Cipe golleri yiyince sovdurebilir kendine.Dogani alıp deneyecektik , çok kötü oldu.

emre colak o 3-3 biten bjk deplasmanında harika futbol oynamıstı.içerdeki bjk macında da gol attı umutun ortasında.o sezon bi cıkış yapsa,avrupa yapardı belki.olmadı,olamadı.

Icardi olayi çok can sıktı. Geç alirsin , kulübünde idmana cikar anlarım. Psg vermiş bize, orda da idman yapmıyor. Messi bile resmi maçlara Başladı, yeni takımında. Eşi hastaligi nedir bilinmiyor da, ciddi bir durum mu? O da belirsiz. İcardi bugün bile gelse 1 ay resmi maça çıkamaz. 40 milyon euro yatırım yapılan oyuncu, kulüp süreci yonetmeli. Cl elemelerinde oynatamayacaz.
Kim diyor 40 milyon yatırım yapıldığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt