Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.788
- 8.611
- 1.933
Tamam yapılmadıKim diyor 40 milyon yatırım yapıldığını.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam yapılmadıKim diyor 40 milyon yatırım yapıldığını.
HeaSoner ismini sanalda mı söyledi?
Göreceğiz. Ben sanmıyorum. Zaha'nın ki gibi bir sözleşme olur.Tamam yapılmadı
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulübün kasasından çıkan 30 civarı olur, 10 da sponsor. Ama sponsor başka yıldız olsa ona da sponsor olurdu.Göreceğiz. Ben sanmıyorum. Zaha'nın ki gibi bir sözleşme olur.
Artık tek sana inanıyorumgece 12den itibaren heycanlı 2 güne giriyoruz haberiniz olsun.erden timur transfer görüşmelerinden vakit bulamadım demiş tvdeki programda.sadece zaha için ugrasmadı büyük ihtimal.![]()
Birlikte oynadıkları çok maç yok benim hatırladığım kadarıyla. Xhaka'nın yanında değişmeli oynuyorlardıguendouzi - torreira arsenalde nasıl olmuştu? pek iyi değildi diye hatırlıyorum.
Yaw soylemedigi tarih yok havalandirmayin sunuArtık tek sana inanıyorumAya mı bakıyon marsa mı bakıyorsun güneşe bakıyorsun bilmiyorum ama tarihleri tutturuyorsun en azından boşa diğer günler heyecan yapmaya gerek kalmıyor ama bu 2 gün heyecanlandıran birşey olmazsa seni bulurum =)
2 si oynamıyordu ki 3 lü oynuyolardı genelde önlerinde de özil ramsey flnguendouzi - torreira arsenalde nasıl olmuştu? pek iyi değildi diye hatırlıyorum.
Kiralık + satın alma opsiyonlu falan mı acaba. Halilin transferindeki şehirler tesadüf değil bence ve bakınca Toronto dan da öyle alınabilecek bir adam yok.Gardaş yanlış anlamada bu kaynağın kolpa sıkıyor olmasın yav. Tüm sözleşme uzatan adamların ismini veriyor sana.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bak savaş çıkarYaw soylemedigi tarih yok havalandirmayin sunu![]()
haksızlık etmeyin adama takım içindeki bu tarz oyuncular başarıyı getiriyor. fb nin geldiği nokta bu tarz oyuncularının tamamını göndermesinden kaynaklı mesela.