Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gece 12den itibaren heycanlı 2 güne giriyoruz haberiniz olsun.erden timur transfer görüşmelerinden vakit bulamadım demiş tvdeki programda.sadece zaha için ugrasmadı büyük ihtimal.;)

gece 12den itibaren heycanlı 2 güne giriyoruz haberiniz olsun.erden timur transfer görüşmelerinden vakit bulamadım demiş tvdeki programda.sadece zaha için ugrasmadı büyük ihtimal.;)
Artık tek sana inanıyorum :D Aya mı bakıyon marsa mı bakıyorsun güneşe bakıyorsun bilmiyorum ama tarihleri tutturuyorsun en azından boşa diğer günler heyecan yapmaya gerek kalmıyor ama bu 2 gün heyecanlandıran birşey olmazsa seni bulurum =)

Artık tek sana inanıyorum :D Aya mı bakıyon marsa mı bakıyorsun güneşe bakıyorsun bilmiyorum ama tarihleri tutturuyorsun en azından boşa diğer günler heyecan yapmaya gerek kalmıyor ama bu 2 gün heyecanlandıran birşey olmazsa seni bulurum =)
Yaw soylemedigi tarih yok havalandirmayin sunu :D

Gardaş yanlış anlamada bu kaynağın kolpa sıkıyor olmasın yav. Tüm sözleşme uzatan adamların ismini veriyor sana.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kiralık + satın alma opsiyonlu falan mı acaba. Halilin transferindeki şehirler tesadüf değil bence ve bakınca Toronto dan da öyle alınabilecek bir adam yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

haksızlık etmeyin adama takım içindeki bu tarz oyuncular başarıyı getiriyor. fb nin geldiği nokta bu tarz oyuncularının tamamını göndermesinden kaynaklı mesela.

90'lardan beri Fenerbahçe'nin kendi altyapısından çıkıp uzunca süre kadrosunda faydalandığı oyuncu yok gibi bir şey. Sadece Semih Şentürk ve işte şimdi kısa sürede gitse de Arda Güler. Bizde bu oyuncular saymakla bitmiyor. Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Tugay Kerimoğlu, Suat Kaya, Emre Belözoğlu, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Emre Çolak, kısa süreli olsa da Ozan Kabak, şimdi de Yunus Akgün belki işte. Belki daha vardır cidden insan sayarken unutuyor. Bunların çoğu da milli takımın da gediklisi oyuncular oldu. 90'lardan beri Türk futbolunu domine edişimizde bu durumun ciddi payı mutlaka var. İşin ilginç yanı bu süreçte Fenerbahçe'nin en başarılı olduğu kısa aralık da Semih Şentürk'ün olduğu dönem, orası tesadüf olabilir tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt