Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha transferinden sonra coşan muhabirler birden sustular,fener gibi transfer haberlerini herşeyi ortalığa sacmadigimiz için bütün muhabirler bol keseden salliyorlar

Eğer seneye yabancı sınırı kalkarsa Uğurcan'dan çok daha iyi yabancı kaleciler alabileceğimiz realitesini belirtmekte fayda var. Bu sezon ligde gerektiğinde Günay'ı kullanırsın seneye Muslera devam etmezse yerine Muslera kalitesinde ama daha genç olan kaleciler düşünülür. Eğer Muslera devam ederse ve yabancı sınırı kalkarsa zaten o senaryoda da sıkıntı olmaz.

Ben bedava günayımı alayım , gerek yok 7-8 ugurcana

Uğurcan'ın ayağı beğenmediğiniz Muslera'nın ayağından birkaç gömlek daha kötüydü, belki biraz geliştirmiştir son dönemde iyi takip etmedim ama Muslera için topu taca atıyor veya orta sahada 10m yanında rakip olmayan oyuncuya attığında, o oyuncu topu kaptırıyor diye sövenler Uğurcan'ın ayağıyla yapacağı işlerden sinir krizleri geçirir gibi geliyor bana. O yüzden ben de bu kadar ağır Uğurcan fetişini anlamıyorum. Kalecilik olarak da efsane 1-2 sezonu var ama milli takımda ve bazı sezonlar Trabzon'da gördük, gayet hatalar yapabilen bir kaleci. Yerli kaleci olsa elbet elimiz rahatlar da. Ben Muslera'dan sonra yabancı sınırı devam etse bile güvenilir çok sağlam bir yabancı kaleci almanın öncelik olması gerektiğini düşünüyorum. Hem artık bizim için gelenek de haline geldi bayrak kaleciler. Kendimi bildim bileli aradaki kayıp denebilecek yıllarla Simovic-Taffarel-Mondragon-Muslera şeklinde gidiyoruz.

lineup.webp

Eğer seneye yabancı sınırı kalkarsa Uğurcan'dan çok daha iyi yabancı kaleciler alabileceğimiz realitesini belirtmekte fayda var. Bu sezon ligde gerektiğinde Günay'ı kullanırsın seneye Muslera devam etmezse yerine Muslera kalitesinde ama daha genç olan kaleciler düşünülür. Eğer Muslera devam ederse ve yabancı sınırı kalkarsa zaten o senaryoda da sıkıntı olmaz.
Yabancı sınırı kalkmaz...

Şenol idmanda en büyük bjk diyince Ts resmi hesabı stadın adını Akyazı Stadı olarak paylaşmış. Ts bana da sövün kafasına girmiş bjk gibi.

25 yaş civarı uzun boylu sağlam fizikli ayağı temiz orta saha aranmaktadır

Uğurcan’ı takımda görmek istemek ile Trabzon’un paylaşımı sonrası görelim şimdi korelasyonunu kuracak düzeye nasıl geldiniz acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt