Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.426
- 72.972
- 5.188
fb medyası boş durmuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konu nenevzat yatacak yerin yok ulan
yeni görüyorum nasıl saçmalamış bu herif
sanane ulan adamın gsliliğinden
çocuğun küçüklükten itibaren hep ts formalı fotoları var, sen hangi akılla götten sıkıyorsun bu bilgileri
Ben hala Kerem Demirbay tarafındayım herkes Cl düşünüyor ama ligde kim nasıl kadro yapacak kim yedekte kaldığında nasıl bir psikolojiye bürünecek. O psikoloji ile kim kimi nasıl etkileyecek... Kimse bunları düşünmüyor.
Mesela Nelson un kafasında gitme isteği var diye kötü performans sergiledi deniliyor. Velev ki doğru. yarın yerli kuralı yüzünden angelino yu yedeğe çektiğinde 2-3 maç o nasıl bir psikolojiye girecek. Fred i aldın yerli kuralı diye Berkan ı oynattın. Nasıl bir psikolojiye girecek. Zaniolo yerine barış a vermeye başladın formayı ne olacak? Herkes bunu sizin gibi kabullenecek mi sanıyorsunuz. Alın size dübois örneği. Adam yedekte kalmaktan bunalmış maç ritmini kaybetmiş. Bir pozisyondaki hatası nelere mal oldu.
Adidas'ı veya Puma'yı sevmesem de Nike olmuyorsa Nike gibi büyük firmalar olmalı bence.
Katılıyorum. Beraber program yapmaya başladıklarında belliydi zaten.nevzat = ahmet ercanlar
Kotu degil diye biliyorumGünay‘in ayaklari konusunda düsüncelerin nedir
Ahmetle takıla takıla ona benzedi.nevzat = ahmet ercanlar
Ben de öyle düşünüyorum ama anlaşma miktarını görmeden de bir şey diyemem. UA, NB gibi marklarda olur benim için. Çok merak ediyorum bu işi deAdidas'ı veya Puma'yı sevmesem de Nike olmuyorsa Nike gibi büyük firmalar olmalı bence.
Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.
Mustafa inac pardon nathalie emmanuel.BU KİM HACI ABİ
Nathalie emmanuelBU KİM HACI ABİ