Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu erden timur hırvatistana neden gitmekten vazgectiydi?baturina alacak mıyız acaba u 21e

Ben hala Kerem Demirbay tarafındayım herkes Cl düşünüyor ama ligde kim nasıl kadro yapacak kim yedekte kaldığında nasıl bir psikolojiye bürünecek. O psikoloji ile kim kimi nasıl etkileyecek... Kimse bunları düşünmüyor.
Mesela Nelson un kafasında gitme isteği var diye kötü performans sergiledi deniliyor. Velev ki doğru. yarın yerli kuralı yüzünden angelino yu yedeğe çektiğinde 2-3 maç o nasıl bir psikolojiye girecek. Fred i aldın yerli kuralı diye Berkan ı oynattın. Nasıl bir psikolojiye girecek. Zaniolo yerine barış a vermeye başladın formayı ne olacak? Herkes bunu sizin gibi kabullenecek mi sanıyorsunuz. Alın size dübois örneği. Adam yedekte kalmaktan bunalmış maç ritmini kaybetmiş. Bir pozisyondaki hatası nelere mal oldu.

TR kupası hariç minimum 51 (belki 53-55) maç var diyoruz. Lige doğru dürüst ara yok diyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısı bazen hafta içi bile lig maçı olacak diyoruz. 10 gün sakatlanan 3 maç kaçıracak diyoruz. Bu yoğun takvime ek milli aralar ve Afrika kupası var diyoruz. Bu tempoda sakatlık riski yüksek diyoruz. Kupa hariç 40 maç ilk 11 oynayan (üstüne bazen sonradan giren) adamın sorun çıkarmayacağını düşünürsen en yıldız oyuncun dahil herkesi çok rahat 10 maç rotasyona sokabileceksin diyoruz. Yani o kadar dert etmeyin şu işi.

bu sezon ligde

Günay : 53.74 xG den 39 gol yemiş
uğurcan: 37.26 xG den 48 gol yemiş

kağıt üstünde son performans olarak günay fark atmış

Adidas'ı veya Puma'yı sevmesem de Nike olmuyorsa Nike gibi büyük firmalar olmalı bence.

Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.
Ben de öyle düşünüyorum ama anlaşma miktarını görmeden de bir şey diyemem. UA, NB gibi marklarda olur benim için. Çok merak ediyorum bu işi de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt