Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adidas'ı veya Puma'yı sevmesem de Nike olmuyorsa Nike gibi büyük firmalar olmalı bence.

Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.
Doğru diyorsun, arada ciddi fark yoksa Nike ile devam edilmesinden yana olduğumu hep söylüyorum. Yalnız Adidas konusunda aşırı olumsuzum. Onlarla çalışılan dönemde çok beğendiğim tek bir forma bile hatırlamıyorum; belki klasik üçlü şeridinden bıktığım içindir. ASY deki Store dan aldığım formaların kısa sürede deforme olması, renk atması filan ayrı konu...

Ön alanda Icardi
Orta sahada Toreira
Defansta Boey Nelsson Abdül
Kalede Muslera
An itibariyle tahtaya direk yazacağımız isimler.

Y kuralı nedeniyle hiç kimse karar veremiyor
Kanatta Kerem ortada Berkan mı oynasın
Bekte Kazimcan mı oynasın
Yoksa Demirbay, Salih Ozcan felan mı alınsın
Kerem'i yazıp Zaha'yı mı keselim. Yoksa ikisini de yazıp Zaniolo mu keselim.

Herkesin aklında deli sorular
Tek sebebi bu Y kürek kural
Bu seneki en büyük rakibimiz...

İcardi imzayı attı dendi. Açıklayın artık gelişi hafta sonu ise belirtirseniz şu tarihte İstanbul'da olacak diye. Açıklansın bugün

Suna bak ya kadro da zaniolo var angelino var nelson boey vs hepsi tam bir icardi disinda ve biz strugaya icerde gol atamayan takimdan iki gol yedik ve daha kacirdiklari net pozisyonlari da saymiyorum

Allah sonumuzu hayırlı etsin.Transfer vs heves kalmadi

Nike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.
Bence şu an Nike de Nike kadar vermez. Castore sektöre sağlam yatırım yaparak girdi, arada uçuk farklar olması yönünde umutlarım var. Çok fark yoksa zaten prestij açısından da Nike vb. sektör liderleriyle çalışmak daha doğru olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt