- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
erden timur yarın neden coskuluSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden timur yarın neden coskuluDoğru diyorsun, arada ciddi fark yoksa Nike ile devam edilmesinden yana olduğumu hep söylüyorum. Yalnız Adidas konusunda aşırı olumsuzum. Onlarla çalışılan dönemde çok beğendiğim tek bir forma bile hatırlamıyorum; belki klasik üçlü şeridinden bıktığım içindir. ASY deki Store dan aldığım formaların kısa sürede deforme olması, renk atması filan ayrı konu...Adidas'ı veya Puma'yı sevmesem de Nike olmuyorsa Nike gibi büyük firmalar olmalı bence.
Hiç gerek yok böyle atraksiyonlara.
Ufak bi Ironi seziyorum kelimelerinizde.Bir an önce bitirilmeli o iş. Allah etmeye ya elimizden kapan olursa ne yaparız Nandosuz?!..
Ne münasebet?!Ufak bi Ironi seziyorum kelimelerinizde.

Burasi begenmiyorsa garanti alinmali zaten.
Eskiden Muslera icin de elleri kucuk diyorlardi.
Bazi arkadaslara kalsa kalede Alison isterler.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet. Bu arada Muslera transfer oldugu zaman çok sövmüştüm hakkını helal etsin. Lazio performans'ın dolayıBu gercek mi?![]()
Nike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.Ben de öyle düşünüyorum ama anlaşma miktarını görmeden de bir şey diyemem. UA, NB gibi marklarda olur benim için. Çok merak ediyorum bu işi de
babelden sonra ciddi eksikliğini hissettiğimiz bir konuyduArkadaslar Zaha YouTuber olmus
Castore çok beğenilecek bence. Bakalım görelim neler olacak...
Bence şu an Nike de Nike kadar vermez. Castore sektöre sağlam yatırım yaparak girdi, arada uçuk farklar olması yönünde umutlarım var. Çok fark yoksa zaten prestij açısından da Nike vb. sektör liderleriyle çalışmak daha doğru olurNike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.