Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.438
nevzata iyi oldu çok havaya girmişti sanki her masada varmış gibi afra tafra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru diyorsun, arada ciddi fark yoksa Nike ile devam edilmesinden yana olduğumu hep söylüyorum. Yalnız Adidas konusunda aşırı olumsuzum. Onlarla çalışılan dönemde çok beğendiğim tek bir forma bile hatırlamıyorum; belki klasik üçlü şeridinden bıktığım içindir. ASY deki Store dan aldığım formaların kısa sürede deforme olması, renk atması filan ayrı konu...
Genduzi H.O diyelim o vakit
Galatasaray'da ki birçok gazeteci tam bir aptal.nevzat falan nasıl gazeteci olmuş enteresan.birtane aklı başında adam olmazmi..en kötüsude diğer takımlara göre bizim gazetecilerin Galatasaray'a bağlıliklarida zayıf.reyting uğruna iki dakikada satarlar Galatasarayı.Bazı transferler vardır sessiz yürütülmesi gerekir çok fazla basına yansirsa yatma ihtimali yüksek transferler. Uğurcan tam o tarz bir transfer, olma ihtimali vardı ama nevzat öyle saçma sapan açıklamalar yaptı ki olabilecek transferi direk çöpe attı. Ne akılla Trabzonun kaptanı olan ve altyapısından çıkan adama galatasarayli dersin ki bunu dediğin anda tepki geleceği belli.
NB ın ABD de beğenilen bir marka olduğunu biliyorum da Futbola dair ürünleri hakkında bilgim yok. Avrupa Kulüplerinden NB ile çalışan önemli kulüpler var mı?..Nike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.
NB ın ABD de beğenilen bir marka olduğunu biliyorum da Futbola dair ürünleri hakkında bilgim yok. Avrupa Kulüplerinden NB ile çalışan önemli kulüpler var mı?..
Nevzat görgüsüzün teki zaten. Televizyonda birkaç kez denk geldim, karşısındaki adam ne kadar kibar davransa, alttan almaya çalışsa bile dinlemeyen, bildiğini bağıran bir öküz. Pek TV seyretmem, denk gelirse de direkt başka kanala geçiyorum artık...Galatasaray'da ki birçok gazeteci tam bir aptal.nevzat falan nasıl gazeteci olmuş enteresan.birtane aklı başında adam olmazmi..en kötüsude diğer takımlara göre bizim gazetecilerin Galatasaray'a bağlıliklarida zayıf.reyting uğruna iki dakikada satarlar Galatasarayı.
Biz taraftar olarak olaylari çok abartiyoruz.
Ligde günay musleranin yerine denenmeli.Atla deve değil.bu kurulacak kadroyla günayin kesinlikle ligde idare edeceğini düşunuyorum.yapilan transferlere göre söylüyorum bir yerliyi kalede kullanmalıyız.yoksa çok sıkıntı çekeriz.

Valla bende oyle dedim verdigi cevabi yazdim valla yalandir dogrudur bir haftasi var dogruysada cokecegim yalansa da.Felix imkansiz yav kandirmayin bizi