Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru diyorsun, arada ciddi fark yoksa Nike ile devam edilmesinden yana olduğumu hep söylüyorum. Yalnız Adidas konusunda aşırı olumsuzum. Onlarla çalışılan dönemde çok beğendiğim tek bir forma bile hatırlamıyorum; belki klasik üçlü şeridinden bıktığım içindir. ASY deki Store dan aldığım formaların kısa sürede deforme olması, renk atması filan ayrı konu...

Adidas'ı beğendiğimden değil sadece Nike olmazsa onun gibi büyük bir tedarikçi olsun diye yazdım zaten.

Forumda herhalde Nike ile devam edilmesini en çok istediğini yazan benimdir yıllardır. Bence de Nike ile devam edilmeli her türlü. Genel taraftarın aksine ben formaları beğeniyorum çoğunlukla.

Adidas olsaydı daha rezil tasarımlarla karşılaşırdık bence. Fener'e yıllarca aynı formayı yapıp durdular. Beşiktaş'a da katalog forma veriyorlar iki üç dokunuş yaparak. Adidas'ın kesimlerini ve kalıplarını ben hiç sevmiyorum. Ek olarak Milli Takımlar için çok daha güzel formalar yapıyor bence Adidas. Nike bizimle devam etsin ama Milli Takımdan elini çeksin isterse hiç sorun yok.

Bazı transferler vardır sessiz yürütülmesi gerekir çok fazla basına yansirsa yatma ihtimali yüksek transferler. Uğurcan tam o tarz bir transfer, olma ihtimali vardı ama nevzat öyle saçma sapan açıklamalar yaptı ki olabilecek transferi direk çöpe attı. Ne akılla Trabzonun kaptanı olan ve altyapısından çıkan adama galatasarayli dersin ki bunu dediğin anda tepki geleceği belli.
Galatasaray'da ki birçok gazeteci tam bir aptal.nevzat falan nasıl gazeteci olmuş enteresan.birtane aklı başında adam olmazmi..en kötüsude diğer takımlara göre bizim gazetecilerin Galatasaray'a bağlıliklarida zayıf.reyting uğruna iki dakikada satarlar Galatasarayı.

Biz taraftar olarak olaylari çok abartiyoruz.
Ligde günay musleranin yerine denenmeli.Atla deve değil.bu kurulacak kadroyla günayin kesinlikle ligde idare edeceğini düşunuyorum.yapilan transferlere göre söylüyorum bir yerliyi kalede kullanmalıyız.yoksa çok sıkıntı çekeriz.

Nike dışında ikinci tercihim NB olurdu benim. Ama onlar Nike kadar para vermez bize muhtemelen.
NB ın ABD de beğenilen bir marka olduğunu biliyorum da Futbola dair ürünleri hakkında bilgim yok. Avrupa Kulüplerinden NB ile çalışan önemli kulüpler var mı?..

Sponsoru çok kafaya takmaya gerek yok, uzun süreli sözleşme yapılmasın yeter, bu ara kulüpler çok deneme yapıyor

NB ın ABD de beğenilen bir marka olduğunu biliyorum da Futbola dair ürünleri hakkında bilgim yok. Avrupa Kulüplerinden NB ile çalışan önemli kulüpler var mı?..

kalecide paraya bakmadan en iyisini getirmek şart muslera dan sonra. yoksa en az 3 sezon bize girer kaleci bulana kadar.

1 sene daha oynar bence. gönül ister ki 45 e kadar oynasın ama yemez.

Galatasaray'da ki birçok gazeteci tam bir aptal.nevzat falan nasıl gazeteci olmuş enteresan.birtane aklı başında adam olmazmi..en kötüsude diğer takımlara göre bizim gazetecilerin Galatasaray'a bağlıliklarida zayıf.reyting uğruna iki dakikada satarlar Galatasarayı.

Biz taraftar olarak olaylari çok abartiyoruz.
Ligde günay musleranin yerine denenmeli.Atla deve değil.bu kurulacak kadroyla günayin kesinlikle ligde idare edeceğini düşunuyorum.yapilan transferlere göre söylüyorum bir yerliyi kalede kullanmalıyız.yoksa çok sıkıntı çekeriz.
Nevzat görgüsüzün teki zaten. Televizyonda birkaç kez denk geldim, karşısındaki adam ne kadar kibar davransa, alttan almaya çalışsa bile dinlemeyen, bildiğini bağıran bir öküz. Pek TV seyretmem, denk gelirse de direkt başka kanala geçiyorum artık...

Beyler bugune kadar boyle bir ise asla girmedim zaten girecek bağlantılarım yok diye biliyorum ama bugun nufuzlu bir arkadasim Felix resmi paylasmis insta da hayirdir dedim,abi gizli haftaya netlesir dedi insallah dedik bakalim ne olacak eger dogru cikarsa sonrasi icin darlarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt