- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Neyin kapağı herifin kendi Galatasaray a gitmek isterim dedi röportajdaUgurcancilara iyi kapak yapti ts. Simdi susarlar belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyin kapağı herifin kendi Galatasaray a gitmek isterim dedi röportajdaUgurcancilara iyi kapak yapti ts. Simdi susarlar belki
Sen cok mu zirliyorsun bilmem ama forumda gereksiz yere cok zirlayan bir suru adam var maalesef. Igrencler.biraz fazla mı zırlıyoruz ben mi çok umursamaz oldum?
Sessizlik daha iyiymişZaha transferinden sonra coşan muhabirler birden sustular,fener gibi transfer haberlerini herşeyi ortalığa sacmadigimiz için bütün muhabirler bol keseden salliyorlar
Ben bedava günayımı alayım , gerek yok 7-8 ugurcana
Yabancı sınırı kalkmaz...Eğer seneye yabancı sınırı kalkarsa Uğurcan'dan çok daha iyi yabancı kaleciler alabileceğimiz realitesini belirtmekte fayda var. Bu sezon ligde gerektiğinde Günay'ı kullanırsın seneye Muslera devam etmezse yerine Muslera kalitesinde ama daha genç olan kaleciler düşünülür. Eğer Muslera devam ederse ve yabancı sınırı kalkarsa zaten o senaryoda da sıkıntı olmaz.
3+1 yıl, 2 milyon maaş yakışır; az bile!..

İfb liler kadrolarına yazıyorduAraplar Mane'yi de almış
Şenol idmanda en büyük bjk diyince Ts resmi hesabı stadın adını Akyazı Stadı olarak paylaşmış. Ts bana da sövün kafasına girmiş bjk gibi.