Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkan varsa araya da bir Uğurcan sıkıştırsak fena olmaz.zaniolo satılmazsa kamada veya başka 10 no gelmez
şimdilik rashica ve 8i çözelim yeterli
Bir os yeterli. Transfer obezliginin manası yok. Topçu satılırsa ek transfer yapilir
Yaw Makedon takimi bile ilk mac gol yemedi. Hava sonduren mac oldurakip 23 mac oynamıs ve avrupa macları yapmıs,fiziksel olarak çok daha hazır evet.
sen ortasahasız ve forvetsiz oynuyosun,oliveira hucumda etkili olmasına ragmen hazır degildi,dogru.angelino hazır degil,dogru
ama bu demek degildirki okan hoca ve takım bu kadar laubali ve gevsek olmalı.
bi takımın hocası cl macında yanlıs 11le baslayıp,hala aynı oyuncularda ısrar etmemeli.kazımcan son dönemde solbeki kapmısken,orda oyuna dubois girmemeli angelino yerine.
daha takım olarak hazır degiliz,tamam.torreira,fred,icardi,zaha,bakambu yok dogru ama kimse berkan,yunus ve barısla basla da demedi.zanioloyu verimli kullanmayı bilmiyor ve kereme cok sabrediyor.
kaan ayhan ortasahada daha verimliyken,bunu hiç kullanmadı.bi yaratıclık göremiyoruz.midsöye guvenmiyosan,kaanı dene.ayagı da iyi.mertens degilse bile morutana guvenmeliydi.
eksiler cok hoca adına bu gece,insallah toparlar.
Kamada’yı 1 defa izlemedim. Bu oyuncuda topluluğun sürü psikolojisi olduğunu düşünüyorum. Gelsin diyenlerin %80’i izlememiştir bu adamı.kamada gelsin o kadar iyiyse,rashicaya bay bay.gel japon bebegim
bence o profilde biri degil ayrıca biz ona degil o bize muhtac kendisini bir üst seviye takımlara atmak onun amacı eger onu istiyorsa bizim yanı teknık yönetımın her dedıgıne uymak zorundaZaniolo'ya yedeğe geç diyemezsin geçen sene dedin çünkü formsuz ve hazır değildi. Bu sene kamp yaptı oynamak isteyecek oynamazsa da büyük huzursuzluk yaratır takım içini karıştırma potansiyeli fazlasıyla var.
Muslera'nın bugün yediği gollerden birini çıkarabilir miydi sanki çıkarabilirdi gibi geliyor. Bende alınmasını istiyorum +3 yerli yoksa imkanı yok çözemeyiz kaldı ki Günay kaleye geçerse Muslera'da tepki gösterebilir ama Uğurcan'ı seviyor bir şekilde çözülür.hoşa gitmeyecek bir yorum yazayım
3. yerli ciddi sorun olacak
yüksek miktar parayı uğurcan'a gömsek kızmam
Salih miZanioloyu 4-3-3 de kamat oynatmayi istiyorsak, Keremi kesmeliyiz. +5 milyon alan Zahayi yedege atamayiz.
Ondan en mantiklisi Zanioloyu iyi fiyata satip, Rashica ve ince isleri ve set futbolunda is yapabilecek bir 10 No olmak. Arkalarinada Salih gelmeli.
CL yaparsak, ve transfer döneminin sonuna dogru Oliveirayi yollarsak, gidip bir Zakharyan tarzi "Wonderkid" orta saha pesinde kosalim. Daha fazlasina gerek kalmaz zaten.
Berkan hariç katılıyorum. Sonradan oyuna girecek Türk oyuncu gerekiyor. Zaniolo satılıp Rashica ve kamada alınmalızaniolo 25-30
berkan yunus 13
sergio 5-6
guendouzi 20
almada 15
rashica 8
2si gurbetçi 3 tane lazım. Özellikle torreirayı ara ara dinlendirmek için amele işleri yapıp orayı toparlayacak bir oyuncu almamız lazım. Diğeri daha genç olup geleceğe yatırımlık olmalı.Bir os yeterli. Transfer obezliginin manası yok. Topçu satılırsa ek transfer yapilir