Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Provokasyonun babasindan boyle bir elestiri almak beni derinden uzmustur.bak 1 oldu 2 oldu
önce söylemediğim bir cümleyi söylemişim gibi yazıyorsun
sonra hiç futbolculara bugün sallamafığım halde sallamışım gibi yazıyorsun!
ben burada kimseyle münakaşaya girmemeye çalışıyorum adice iftira atarak provakasyon yapıyorsun!
Her sene aynı terane yav artık bıktım. Ne zaman sezon başı tamam %100 hazırız diye başlayacağızŞampiyonlar ligine direk başlamak yerine böyle başlamak lig için daha hayırlı olabilir.
1. Hafta Kayseri dep
2. Hafta Trabzonspor iç saha
3. Hafta İstanbulspor dep
4. Hafta Gaziantep dep
12 pŞampiyonlar ligine direk başlamak yerine böyle başlamak lig için daha hayırlı olabilir ritim kazanmamız lazım. Ligin başı baya zor olacak belki de bu maçlar fiziksel açıdan olumlu yansır.
1. Hafta Kayseri dep
2. Hafta Trabzonspor iç saha
3. Hafta İstanbulspor dep
4. Hafta Gaziantep dep
Bugün ki oyuna aslında pek bir şey demiyorum eksiklerimiz var ama çim olmayınca çok etkilendik pas atıyoruz kısa kalıyor, sekecek top yerde sekmiyor bir anda yerde kalıyor, top sürerken ilerlemiyor. Haftaya hepimizin keyfi yerine gelir.Her sene aynı terane yav artık bıktım. Ne zaman sezon başı tamam %100 hazırız diye başlayacağız
Nelsson yine hava toplarına çıkamıyor oyuncu dağılımını başarısız yapıyorlardı. Abdül daha kötüydü.geçen sene nelsson kötü başlamış mıydı gerçekten
herkes birden aynı şeyi söylemeye başladı
a.kerim iyi başlamamıştı sanki
yoksa ben mi ihtiyarladım
djibril sow zu lazio
kamadanin talipleri fazla diye zakaryani da istiyorlarmis
Provokasyonun babasindan boyle bir elestiri almak beni derinden uzmustur.
baris defans işini rashicadan da iyi yapıyor.