Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djibril sow zu lazio

kamadanin talipleri fazla diye zakaryani da istiyorlarmis

Şampiyonlar ligine direk başlamak yerine böyle başlamak lig için daha hayırlı olabilir ritim kazanmamız lazım. Ligin başı baya zor olacak belki de bu maçlar fiziksel açıdan olumlu yansır.

1. Hafta Kayseri dep
2. Hafta Trabzonspor iç saha
3. Hafta İstanbulspor dep
4. Hafta Gaziantep dep

bak 1 oldu 2 oldu

önce söylemediğim bir cümleyi söylemişim gibi yazıyorsun

sonra hiç futbolculara bugün sallamafığım halde sallamışım gibi yazıyorsun!

ben burada kimseyle münakaşaya girmemeye çalışıyorum adice iftira atarak provakasyon yapıyorsun!
Provokasyonun babasindan boyle bir elestiri almak beni derinden uzmustur.

Şampiyonlar ligine direk başlamak yerine böyle başlamak lig için daha hayırlı olabilir.
1. Hafta Kayseri dep
4. Hafta Gaziantep dep
Her sene aynı terane yav artık bıktım. Ne zaman sezon başı tamam %100 hazırız diye başlayacağız

Şampiyonlar ligine direk başlamak yerine böyle başlamak lig için daha hayırlı olabilir ritim kazanmamız lazım. Ligin başı baya zor olacak belki de bu maçlar fiziksel açıdan olumlu yansır.

1. Hafta Kayseri dep
4. Hafta Gaziantep dep
12 p

Bu arada Okan Buruk’a tepki verilecek bir durum yok. Maç öncesi de demiştim. Büyük ihtimal Yunus’un piyasasını yükseltmek için 11 başlatıyoruz. Bu arada Yunus Kerem’den daha etkiliydi bugün bu konuda şahsi düşüncem bu şekilde.

İkincisi Nelsson geldiğinden beri oynadığı en kötü maçıydı. İlk gol haricinde defansif müdahaleleri de bugün baya baya azdı. Bunları eğer gitmek için yapıyorsa her şeyden öte kulübe ve arkadaşlarına karşı bir saygısızlık bu.

Saha ve hücumdaki beceriksizliklerin üzerine basit hatalar gelince beraberlik yaşadık. İkinci maç Morutan’ın mutlaka 11 başlaması gerekiyor.

Muslera
Boey Nelsson Abdül Angelino
Torreira Sergio
Morutan Zaniolo Kerem
Bakambu

Bu şekilde sahaya çıkmamız maçı rahat almamızı sağlar.

Her sene aynı terane yav artık bıktım. Ne zaman sezon başı tamam %100 hazırız diye başlayacağız
Bugün ki oyuna aslında pek bir şey demiyorum eksiklerimiz var ama çim olmayınca çok etkilendik pas atıyoruz kısa kalıyor, sekecek top yerde sekmiyor bir anda yerde kalıyor, top sürerken ilerlemiyor. Haftaya hepimizin keyfi yerine gelir.

Ha bu arada zaniolo ya kızıyorum ama Cl gruplarında özellikle deplasmanlarda iyi iş yapar. Ama işte buna kızıyorum nerede nasıl hareket edeceğini bilmeli artık. Rakibe göre oyun oynamayı öğrenmeli...

rakip 23 mac oynamıs ve avrupa macları yapmıs,fiziksel olarak çok daha hazır evet.

sen ortasahasız ve forvetsiz oynuyosun,oliveira hucumda etkili olmasına ragmen hazır degildi,dogru.angelino hazır degil,dogru

ama bu demek degildirki okan hoca ve takım bu kadar laubali ve gevsek olmalı.

bi takımın hocası cl macında yanlıs 11le baslayıp,hala aynı oyuncularda ısrar etmemeli.kazımcan son dönemde solbeki kapmısken,orda oyuna dubois girmemeli angelino yerine.

daha takım olarak hazır degiliz,tamam.torreira,fred,icardi,zaha,bakambu yok dogru ama kimse berkan,yunus ve barısla basla da demedi.zanioloyu verimli kullanmayı bilmiyor ve kereme cok sabrediyor.

kaan ayhan ortasahada daha verimliyken,bunu hiç kullanmadı.bi yaratıclık göremiyoruz.midsöye guvenmiyosan,kaanı dene.ayagı da iyi.mertens degilse bile morutana guvenmeliydi.

eksiler cok hoca adına bu gece,insallah toparlar.

Okan hoca Avrupa Türkiye ligi değil. 6 numara, Sergio, 10 numara ile oynayamazsin, özellikle deplasmanda. Torrea geçen sene 3 kişilik oynadı, tüm yükü de yükleme adama. Bir sonraki tur bu tarz bir kadroda bayağı gol yeriz. Torrea yanına mico monte edilmeli, 8 numara transferi gelene kadar. Çıkardığı 11 defansif anlamda çok zaafiyet yaratıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ön alan baskısı ve Mertens rolünü yapabilecek en iyi isim ama Zaha transferinden sonra Zaniolo satılmadıkça bu hamlede imkansız gözüküyor. Tüm enerjimizi doğru 8 numara almaya vermek lazım ama sezon başına kesinlikle yetiştirmeliyiz.

Bu zeki ne diyor yav söylediklerini biz burada 24 saat konuşuyoruz zaten sizi oraya çıkaranın …

bu turu geç
sonraki turu da geç
playoff'ta eleniş
al grubundan çıkış. sonrası kuraya bağlı

ligde şampiyonluk

bu seneki beklentim bu yönde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt