Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence maç biraz fazla abartıldı yada ben takımımı iyi tanıyorum. Açıkçası çok hazır ve kusursuz bir futbol oynayacağımızı düşünmüyordum hatta belli sekanslarda beklediğimden bile iyiydik. Şu anda takımın en hazır olmayan ve formsuz dönemindeyiz takım şuan %50'ise sezon içinde %90 olacak adım adım gelişeceğiz. Yani en net örnek olarak Torreira, Zaha ve Icardi eklenince takım boyut değiştirecek tekrar maç ritmi ve konsanstrasyon yakalamaya başlayacağız bu işler böyle. Bir anda sezona %100 ile başlayamayız zaten kimse başlamıyor Manchester City bile. Zalgiris dediğimiz takım evet kalite olarak çok geride ama şu anda tam kapasitesine ulaşmış ve maç ritmi olan bir takım bu yüzden sakin olunmalı bence gayet yeterli bir skor aldık içeride kolayca turu geçmemiz lazım normal şartlarda.
Katılıyorum. İbrahim Tatlıses'in takımı Yokohama Merinos bile pazar günü City'e karşı 2-0 öne geçti, sonlara doĝru üçüncüyü sıkıştırdı.

yunuz'a herkes saydırdı ama direğin yanından geçen top içeriye düşse belki de başka bir hikayesi olacaktı maçın

Sakin olmakta fayda var, geçen sezon da kötü başlamıştık. Umarım bi an önce kendine gelir topçular. Yakışmadı yani şu görüntü, rakibi küçük göremezsin

Ek olarak nelsson da toparlar geçen sene de boyle mallılları vardı sonra yükseliyor herif.
Kafası burada değil falan hikaye, çok umursayacağını zannetmiyorum.
Bu heriflerin olaya bakışı bu sene olmaz seneye ben daha üstüne koyarım daha iyileri gelir teklif yükseldiğinde de zaten kulüp gönderirim demiş çıkış maddesi koymuş.
Herif 1 senede sevilla gibi çöpçülerden premier lig takımlarının teklifine gelmiş durumda.
Ligdeki performansı avrupada az göstersin zaten istediğini alır.

Sezonun geneline odaklanıp vasatı aşamayanlarla vedalaşmayı ögrenmeliyiz.
Nelssondan 20 gelecekse begenmedigimiz yunustan 7 falan gelmesi hiç zor değil.. Böyle dönüşümlere kafa yormak lazım.

işin dogrusu ya 3 lü ortasahanın önünde konumlandıracaksın bu adamı

yada yine iyi ortasahan olacak ve forvetin yanında gezen forvet gibi oynatacaksın 10 numara filan degil bu adam striker tarzında direkt golü düşünüyor

iyi kurgulanan bir takımda temız 15 golu var
Hocam kesinlikle kanat değil orada hemfikiriz. Çünkü kanat özellikleri sadece topla içeri katetme değil. Kaldı ki Fener maçında attığı golden dolayı herkes bir heyecanlı o konuda ama bu adam açık savunmaya karşı sadece kanat oynayabiliyor. Kapalı savunmalara karşı etkisi azalıyor.

10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 8.0
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Yunus iyi olmasada keremden iyiydi. Kerem top kaptırma makinesi

Fatih hocamın neden hatalı kararlar verdiği belli değil mi? Bu adamlar size ne katabilir? Düşünsene bu adama oyuncu izletiyorsun. Hocam iyi yetenek diyor alıyorsun.

Fatih Terim zaten hiçbirini dinlemiyordur vs diyen de çıkar da. Fark etmez bu iş bir ekip işi. Öyle ya da böyle bir yorumları hocayı etkilemiştir. Hocanın en büyük hatası da bu ve bunun gibi adamlara güvenmesi oldu.
Çok eleştirdiğim bir noktadır Fatih hoca bu arkadaşlar yerine Riera gibi öğrenmeye ve çalışmaya aç hırslı adamları yanına toplasa güzel işler çıkardı ortaya.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

keremi de herkes eleştire eleştire pasör yaptı adam gol yapacağı pozisyonları bile gereksiz yere pas atmaya başladı. keremin skor üretme potansiyelinden de yararlanamaz olduk...

40. dakika olmalı

dedim şimdi şut atar ordan önü bomboş pas verdi

gerçekten cılkı çıktı

ordan güzel golleri vardı

geçen sene nelsson kötü başlamış mıydı gerçekten

herkes birden aynı şeyi söylemeye başladı

a.kerim iyi başlamamıştı sanki

yoksa ben mi ihtiyarladım

mayıs ayından beri ben aynı düşüncedeyım 1 tane 8 1 tane 10 yerıne 2 tane saglam box to box adam almalıyız

ortasaha herşey demek özellıkle avrupa avrupa diyorsan

Okan Ozkan'in tayfa

bak 1 oldu 2 oldu

önce söylemediğim bir cümleyi söylemişim gibi yazıyorsun

sonra hiç futbolculara bugün sallamafığım halde sallamışım gibi yazıyorsun!

ben burada kimseyle münakaşaya girmemeye çalışıyorum adice iftira atarak provakasyon yapıyorsun!

keremi de herkes eleştire eleştire pasör yaptı adam gol yapacağı pozisyonları bile gereksiz yere pas atmaya başladı. keremin skor üretme potansiyelinden de yararlanamaz olduk...
şu bakmadan savunma arkasına attığı yüksek toplara kızıyorum. çok büyük bölümü dağa taşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt