Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence maç biraz fazla abartıldı yada ben takımımı iyi tanıyorum. Açıkçası çok hazır ve kusursuz bir futbol oynayacağımızı düşünmüyordum hatta belli sekanslarda beklediğimden bile iyiydik. Şu anda takımın en hazır olmayan ve formsuz dönemindeyiz takım şuan %50'ise sezon içinde %90 olacak adım adım gelişeceğiz. Yani en net örnek olarak Torreira, Zaha ve Icardi eklenince takım boyut değiştirecek tekrar maç ritmi ve konsanstrasyon yakalamaya başlayacağız bu işler böyle. Bir anda sezona %100 ile başlayamayız zaten kimse başlamıyor Manchester City bile. Zalgiris dediğimiz takım evet kalite olarak çok geride ama şu anda tam kapasitesine ulaşmış ve maç ritmi olan bir takım bu yüzden sakin olunmalı bence gayet yeterli bir skor aldık içeride kolayca turu geçmemiz lazım normal şartlarda.

Yeni nöbet hayırlı olsun burda gelirse ıcardi gelir belki bi kaç gözden çıkardığımız oyuncu ayrılır başkada bişey olmaz gibi orta saha transferini bi sonraki nöbette bekliyorum.

Bir sonraki tur rakipler zorlu. Bu halde olursak rahat eleniriz. 8 numara gelse de fizik olarak yetişmez o maça. Bakambu torrea mutlaka hazır olmalı. Okan hoca da ciddiye alsin işi artık. Yönetim, özellikle erden timur bayağı cebinden para harcıyor, yazık olmasın bu emeklere.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hocamın neden hatalı kararlar verdiği belli değil mi? Bu adamlar size ne katabilir? Düşünsene bu adama oyuncu izletiyorsun. Hocam iyi yetenek diyor alıyorsun.

Fatih Terim zaten hiçbirini dinlemiyordur vs diyen de çıkar da. Fark etmez bu iş bir ekip işi. Öyle ya da böyle bir yorumları hocayı etkilemiştir. Hocanın en büyük hatası da bu ve bunun gibi adamlara güvenmesi oldu.

Bakambu eger 45 dakkika oynayabilirse, kesinlikle 11 de olmasi lazim.

Tembel Halil çalışkan yunus berkan :)

10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 8.0
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5

Son düzenleme:
Form tutmamız zaman alacak, önemli olan kayıpsız geçmemiz, bu süreç bize gösteriyor ki fizik kalitesi yüksek oyunculara yönelmekte fayda var.

10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 7.1
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.4
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Takım en iyisi Boey diyorsan göz doktoruna görünmeni öneririm dostum

Zaniolo açık alan da daha etkilli oluyor Bize karşı hücüm edecek takımlara karşı etkili olur. ama kapanan takımlara karşı çok faydalı olamaz.
İşte doğru kullanmak önemli. Doğru kurguda oynatmazsan kim olursa olsun fayda sağlayamazsın. Zaniolo mağaradan yeni çıkmış bi herif değil. Gözümüzün önünde büyüdü. Adamı alıyorsa ona uygun bir rol vereceksin. En büyük özelliği hızı sürati şutu olan adamı 10 kişi defansın ortasına atıp yem etmeyeceksin. Sonra adamlar gelip çöp çekiyor çocuğa. En son lig maçımızın üzerinden daha 2 ay geçmedi. Herif o yere göğe koyulamayan ferdiyi fener defansını tek başına sildi attı. Eleştirmek doğrudur da üçe beşe bakmadan satılsın elimizde kalacak takımı bozuyor falan diyenler var ki inanamıyorum bazılarına. Yeni günah keçisi arayanlar olabilir ama güçleri yetmez. Çünkü yarın çıkar fener maçındaki gibi şovunu yapar milletin ağzı açık kalır.

zanioloya bosuna sövmeyın cok iyi ve güclü ortasahası olan bır takımda ancak fark yaratır zaniolo onun dısında vasatı aşamaz
bizede bu ortasaha şart
Hocam konu o değil ki. Bu adamın topu alıp nasıl kullanacağına karar vermesi lazım. Son topu nasıl kullanmalı ya da taç çizgisi yerine sadece kaleye yönelmeli bunun için de tamamen 10 no’ya evrilmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt