- 3 Haziran 2015
- 53.840
- 61.829
- 3.963
Torreira Liste de mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keremle Boey en kötü 3 adamdan ikisiydi10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.
Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 7.1
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8
Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Zaha alinmis olmasa bende ayni fikirde olurdum ama Kerem, Zaniolo, Zaha ve Icardi'nin ayni anda oynayacağı bir sistem bulmak hiç kolay degil.İtalyan wonderkid herifi nasıl kullanacağını bilmemek acizliktir.bi de üstüne zanilo gitsin deyip rashicayi istemek vasatliktir.rashica iyi bi isci sadece.sen zanioloyu az biraz kullanabilirsen avrupada, 40 milyonu rahat gorursun.gedson için hala ağlayanlarla aynisiniz
evet ama hoca 4 3 3 ısrarla oynamıyacam diyor buyuk hata yapıyoriyi bir 4 3 3 sağ kanat forveti görüntüsünde
Boey iyiydiTakım en iyisi Boey diyorsan göz doktoruna görünmeni öneririm dostum
Kerem son 30 dakika baya iyiydi diye hatırlıyorum. Boey'de önünde Zaniolo olduğunu düşünürsek sürekli 2'ye 1 oynadı defansif olarak çok araya girdi.Keremle Boey en kötü 3 adamdan ikisiydi
usturuplu yorumlarımla yangına körükle gitmemeye çalıştımKalıcaz ve seni dövücem
Kalmazsak da saplarım
65-80 arası oynadı sonra yoruldu bir ara 1 dk hareketsiz duruyordu taç kenarındaKerem son 30 dakika baya iyiydi diye hatırlıyorum. Boey'de önünde Zaniolo olduğunu düşünürsek sürekli 2'ye 1 oynadı defansif olarak çok araya girdi.
işin dogrusu ya 3 lü ortasahanın önünde konumlandıracaksın bu adamıHocam konu o değil ki. Bu adamın topu alıp nasıl kullanacağına karar vermesi lazım. Son topu nasıl kullanmalı ya da taç çizgisi yerine sadece kaleye yönelmeli bunun için de tamamen 10 no’ya evrilmesi lazım
Zaha sakatlık mevzusu da resmi açıklamayla bildirilmeli. Bu belirsizlik can sıkıcı.bu turu geçeriz de asıl sorun bundan sonraki maçta
icardi gelse hazır değil, zaha torreira sakat, orta saha yetişir mi o maça mutlaka savunma yapabilen 8 şart
abi neden 7.1 de 7.2 değil? yani seni 7.1'de durduran ne oldu? adam neyi yapamadı da 7.2 alamadı senden :/10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.
Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 7.1
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8
Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Kaptan o ya hangi topu isterse kullanırKerem kardeşim. Seni severim. Kafan estiğinde çok iyi işler yapıyorsun. Ama rica ediyorum Arda abine özenme. Önce o iki ayağına sardığın bandajdan kurtar kendini. Daha sonra da bazı duran topları Angelino’ya bırak canım kardeşim.