Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 7.1
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Keremle Boey en kötü 3 adamdan ikisiydi

İtalyan wonderkid herifi nasıl kullanacağını bilmemek acizliktir.bi de üstüne zanilo gitsin deyip rashicayi istemek vasatliktir.rashica iyi bi isci sadece.sen zanioloyu az biraz kullanabilirsen avrupada, 40 milyonu rahat gorursun.gedson için hala ağlayanlarla aynisiniz
Zaha alinmis olmasa bende ayni fikirde olurdum ama Kerem, Zaniolo, Zaha ve Icardi'nin ayni anda oynayacağı bir sistem bulmak hiç kolay degil.

iyi bir 4 3 3 sağ kanat forveti görüntüsünde
evet ama hoca 4 3 3 ısrarla oynamıyacam diyor buyuk hata yapıyor

3lü ortasahaya gecse 2 diri adamın yanında sergioda bukadar küfür yemez fark yaratır keza zanioloda fark yaratır
ama hoca her söylemınde 4 2 3 1 diyor yemın etmiş gibi

Zanioloyu 4-3-3 de kamat oynatmayi istiyorsak, Keremi kesmeliyiz. +5 milyon alan Zahayi yedege atamayiz.

Ondan en mantiklisi Zanioloyu iyi fiyata satip, Rashica ve ince isleri ve set futbolunda is yapabilecek bir 10 No olmak. Arkalarinada Salih gelmeli.

CL yaparsak, ve transfer döneminin sonuna dogru Oliveirayi yollarsak, gidip bir Zakharyan tarzi "Wonderkid" orta saha pesinde kosalim. Daha fazlasina gerek kalmaz zaten.

Gectigimiz sezon kiminle yapmistim bu tartismayi hatirlamiyorum ama ben taraftarimizla ilgili fener taraftarindan farkiniz kalmadi dedigimde benimle tartisanlar vardi

Durum ortada beyler

Bunca basariya ragmen hala sevgisiz ve sabirsiz bir taraftar toplulugumuz var artik,sosyal medya cikti mertlik bozuldu

Kerem kardeşim. Seni severim. Kafan estiğinde çok iyi işler yapıyorsun. Ama rica ediyorum Arda abine özenme. Önce o iki ayağına sardığın bandajdan kurtar kendini. Daha sonra da bazı duran topları Angelino’ya bırak canım kardeşim.

bu turu geçeriz de asıl sorun bundan sonraki maçta

icardi gelse hazır değil, zaha torreira sakat, orta saha yetişir mi o maça mutlaka savunma yapabilen 8 şart

Hocam konu o değil ki. Bu adamın topu alıp nasıl kullanacağına karar vermesi lazım. Son topu nasıl kullanmalı ya da taç çizgisi yerine sadece kaleye yönelmeli bunun için de tamamen 10 no’ya evrilmesi lazım
işin dogrusu ya 3 lü ortasahanın önünde konumlandıracaksın bu adamı

yada yine iyi ortasahan olacak ve forvetin yanında gezen forvet gibi oynatacaksın 10 numara filan degil bu adam striker tarzında direkt golü düşünüyor

iyi kurgulanan bir takımda temız 15 golu var

10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 7.1
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
abi neden 7.1 de 7.2 değil? yani seni 7.1'de durduran ne oldu? adam neyi yapamadı da 7.2 alamadı senden :/

Bazı oyuncular dışında ne hocaya ne de diğerlerine kızgın falan değilim açıkcası

Hazırlık maçı havasında ama kazanalım bir ara gol atıp kafasında oynadılar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt