- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
ali turapı yedek için hazırlayıp duboisi göndermek iyi bence.ali defansta da iyidir bu arada,akıllıdır.ama hücüm için vadettikleri müthiş alinin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jankat(diğer alt yapı kalecisi), Emin, Yunus, 4. kim bulamadım
Lo Celso hücumcu Kamada'da prese yardım ederse 8.5 olarak koyabiliriz. Önde pres yapmayan oyuncu olacaksa defansif istiyorsak Guendouzi, Parades, Fred bu tarz isimlere yönlenmek lazım.Abi Zahayi sola al kerem saga oynarsa oynasın. Oynamam diyorsa barış oynar
Lo celso defansif iyi mi
Şampiyonlar liginde zaten farklı olacak bizim önceliğimiz 3 yerli olmalı + Zaniolo rol bulmalıyız.sampiyonlar liginde keremi oynatmam.
Avrupa'daki 25 kişilik A listesine 4'ü kendi altyapın olmak üzere Türkiye'de yetişmiş toplam 8 oyuncu yazmamız gerektiğini, yazamadığımız kadar kontenjanın boş kalacağını bilerek kadro planlaması yapınız lütfen...
defansif tarafı olan 8 istiyorum öyle biri lazım bu takıma. Torreira bir sakatlansa napacagizLo Celso hücumcu Kamada'da prese yardım ederse 8.5 olarak koyabiliriz.
berkanın topun altına girdiği,rakibin ataga cıktıgı,yine berkanın rahatken topu havaya fırlattıgı ve pozisyon verdiğimiz an komikti.berkan özguven kazandıgında ve rotasyonda iyi.böyle maclar için yetersiz
kim ne derse desin abi insanların endişesi tamamen hocaya olan güvensizlikten
herkes aslında içten içe aynı şeyi düşünüyor
hocanın yaptığı iki güzel olay var
bir fbye güzel döşüyor
ikide futbolcuları iyi idare ediyor mental olarak
ama konu taktik, sistem, saha görüşü, futbolcuyu yükseltmeye filan gelince
kimse ne konuşacağını bilmiyor herkes farklı telden övüyor/sövüyor
hemfikir olacağımız netlikde birşey sunamıyor çünki
tek hemfikir olacağımız konu ön alan baskısını iyi yaptırdığı ama bu yetmez hiçbirşekilde özellikle büyük cl takımlarına karşı 3-4 pasla ne olduğunu anlamadan kalene gelirler
Hocanın taktik bilgisini sorgulayan gitsin fb tutsun reis. Bu ligin en sağlam topunu oynatan adama da bu sorgulamayı yapmam.kim ne derse desin abi insanların endişesi tamamen hocaya olan güvensizlikten
bir fbye güzel döşüyor
tek hemfikir olacağımız konu ön alan baskısını iyi yaptırdığı ama bu yetmez hiçbirşekilde özellikle büyük cl takımlarına karşı 3-4 pasla ne olduğunu anlamadan kalene gelirler
okan buruk konusunda,eski takım arkadaşı efsane 9 numaramızın dediklerine guveniyorum.ona göre okan buruk cok zekiymiş.ama biraz fazla rahat okan hoca.konya ve bu mac bunu gösterdi.gevseklik yaramıyo hocayakim ne derse desin abi insanların endişesi tamamen hocaya olan güvensizlikten
bir fbye güzel döşüyor
Emin
Efe
Jankat
Turab
Abdül
Kerem
Barış
Kazım
biliyorum,zaten defansif acıdan yetersiz ve yer tutmasını bilmiyor.kaan ayhanı oynatmalıydık o yüzden.berkan 6 değil bu arada sergi
o pozisyonun adamı değil
çok ofansif yapısı var
istesede pozisyonuna sadık kalamıyor
Sneijder filan sanıyorlar. Kemal kardeşim şu ismini de bir düzenle be. Yanlış anlama ciddiye de alamıyoruz.Millet Kamada yi ne zannediyor bilmiyorum
Ayrıca menejeri de tam pislik. Henüz kulüp bulamamasının sebebi de bu