Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Fred - Torreira - Kerem
Zaniolo - Icardi - Zaha​

Kerem ilk dokunuş ve merkezde dar alanda oynamaya dair diğer özelliklerini geliştirirse (çabuk ve doğru karar verme ve dolayısıyla az top kaybetme bunların başında geliyor) şuna benzer bir kadro/diziliş (Fred yerine başkası olabilir bence gerçi) gerçekten güzel olabilir ama Kerem kısa vadede onu başarabilir mi hiç emin değilim.

Kerem ilk dokunuş ve merkezde dar alanda oynamaya dair diğer özelliklerini geliştirirse (çabuk ve doğru karar verme ve dolayısıyla az top kaybetme bunların başında geliyor) şuna benzer bir kadro/diziliş (Fred yerine başkası olabilir bence gerçi) gerçekten güzel olabilir ama Kerem kısa vadede onu başarabilir mi hiç emin değilim.

Artı bir de Kerem'in bunu istemesi lazım. Böyle bir oyuna gerçekten evrilecekse Kerem'in 10 gol 10 asisti falan unutması gerekir. Çok dominant oyun oynarsak 10 asist civarı yine olur hadi de, 10 gol asla atamaz yani orada oynayarak. Bu da yıllarca kanat oynadıktan sonra sindirebileceği bir durum mu bilmiyorum.

Bu arada angelinho'nun orta sol çizgiden ceza sahası yayına attığı pasları çok iyiydi. bakın orta demiyorum, yönü ve dozu tam ayarında olan ve direkt hat kıran paslardı.

Savunması zayıf maalesef , rakibine asla temas edemiyor , ama bunu bile bile aldık ve Okan hoca da boey ı gerıde bırakım angelınhoya cık demiş bunu gorduk.

Hücumda uzun yıllar sonra her türlü varyasyona uyabilecek birbirinden farklı özelliklere sahip oyuncularımız var. Orada en ufak sorun yok zaten.

Ama iş orta sahaya gelince, Toreira hariç, herşeyden biraz var ama hiç bir şeyden tam olarak yok ( zamanında Rijkard'da tam bu şekilde söylemişti hatta)

Bu yüzden şu 8 no işi hayati bir mesele oldu artık.

Hücumda uzun yıllar sonra her türlü varyasyona uyabilecek birbirinden farklı özelliklere sahip oyuncularımız var. Orada en ufak sorun yok zaten.

Ama iş orta sahaya gelince, Toreira hariç, herşeyden biraz var ama hiç bir şeyden tam olarak yok ( zamanında Rijkard'da tam bu şekilde söylemişti hatta)

gerçekten torreıra o kadar elzem ki icardıden bıle once 11 e yazılacak topcu. Bugun gördük iyice..

Rashicayı alırsan zaniolo nerede oynayacak, 15M verdiğimiz adam yedekte falan durmaz. Özellikle Zaha da geldikten sonra ya zaniolo olmalı ya Rashica.

Zaniolo yıldız statüsü içindeki oyuncular arasında (tabi ki Mertens'ten sonra) bu sezon en çok rotasyonu kabullenecek adam çünkü 2 defa çapraz bağ koparmış adamın sakatlıktan korumak gerektiğini o da biliyor, üç günde bir oynamaya fazla zorlanmaması gereken bir oyuncu. O yüzden diğer yıldızlar en az 40 maç ilk 11 çıkacakken, Zaniolo'da bu duruma göre 35 civarına kadar düşebilir. Ayrıca Rashica solda da oynayabilen bir oyuncu. Kerem de az da olsa rotasyon yiyecek bir 10 maç. Yani Rashica gelirse oynar baya merak etme ama daha fazla hücumcuya yerimiz yok.

Icardi bu haftasonu da gelmezse sövmeye başlarım.

Hastalık dedik ettik ok ama sezon başlayacak ve kendisine inanılmaz bir yatırım yaptık, daha fazla bekleyecek vakit yok.

Ludogorets de öyle hafife alınacak takım hiç değil. İhtiyacımız olabilir. Gerçi bu haftasonu gelse bile o tura ne kadar hazır olacak bilmiyorum da en azından elde bulunması iyidir 30dk falan oynarsa...

ben rachica ıstemıyordum ama bu mac bana da tokat gıbı carptı , rashica bu takima elzem. onun oldugu maclarda topu ileriye tasiyoruz tasimakla kalmayip ileride tutabiliyoruz. yine hatirlayanlar bilir biz en prime doneminde adrian ilie’yi valencia’ya sattik. yine sampiyonluklara devam ettik. o kazandi, biz de kazandik.Zaniolo da win/win olma ihtimal yüksek.
Rashica taa kiralık olarak biz teklif yapmadan önceki zamandan beri istediğim oyuncuydu.Boş boş top kaybetmez,topu ileride tutar takım yerleşene kadar.Gerekirse şut çeker gerekirse orta açar.Takım oyuncusu.

2 yabancı ortasaha ve 10 numara alıp kapatmalı transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt