M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.485
- 2.777
- 698
Mesele kovmaksa Midsjtö bana göre son sırada kalır rtaş.mitşö kovulmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele kovmaksa Midsjtö bana göre son sırada kalır rtaş.mitşö kovulmali
malesef öyle. maçın siniriyle Okan hocaya ona buna sallıyoruz da bizde biliyoruz zaten bu sene ligde şampiyon olacağımızı, Avrupa'da hatrı sayılır bir şeyler yapabileceğimizi.
millet sanıyor ki pusuya yatıyoruz, maç kaybedelim de Okan hocaya sallayalım diye bekliyoruz falan yok öyle bir dünya.
haftaya bu zalgirisli şoparlara saplayacağımızı herkes biliyor zaten. asıl tepki gösterilmesi gerekenler bugün Nelsson'un Instagram sayfasına girip fuck off cart curt yazan şerefsizler, biz bugün Okan hocaya laf ediyoruz, yarın kazanınca övüyoruz zaten
dogru renkdasMesele kovmaksa Midsjtö bana göre son sırada kalır rtaş.
CL kalırsak Cuma maçlarımız bolca olur. Milli takım dönüşlerinde de Muslera bazen sıkıntı yaşıyordu fikstürde ki muhtemel Cuma maçları rakiplerimiz kimler? Günay için 2 maçlık falan bir senaryo oradan çıkabilir
Edit: milli maç dönüşü 3 maçta içerde Samsun Beşiktaş Alanya.
Beşiktaş dışında diğer 2 maçta Günay'ı kullanabiliriz
İsmail Balaban'ın yan sanayisimitşö kovulmali
Rashica alınmalı, bekler harici oyunu genişletecek adam yok mevcut kadroda. 2 kanadın içe kateden olduğunda ne kadar etkisiz olduğumuzu geçen sezon başı gördük aslında. Rashica 11e girdikten herşey yerli yerine oturmuştu. Teklif varsa yunusu satıp yerine rashica alınmalıdır. Zaniolo icardi arkası 2.fw olarak değerlendirilmeli
Bamifield