Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikisi de gelse nasıl 3 yerliyi sağlarsın renktaş ve ileri uçta kimi yedek bırakırsın?
Mükemmel soru :)
Abdülkerim banko

Diğerlerine banko diyemeyeceğim
Çünkü Kerem banko desem Zaha gibi bir futbolcu var

Kazimcan, Barış, Berkan önemli opsiyonlar

Dönüşümlü oynatacağız bir şekilde ama
İşte Angelino, Zaha, alırsak Genduzi, Kamada .. Dönüşümlü bile olsa yedek kalmayı istemezler çok

Zaniolo çoğu maça yedek başlayıp Kerem Zaha kanatları yapabiliriz

Evet kilitlendim

Belkide Guendouzi için febe ve biz teklif yapacagiz ve Guendouzi zamaninda Sami Yen de sövdügümüz için febe ye gidecek

fred guendiziden iyi oyuncu

ama bence guendizi bize daha lazım

Yildizlarin yedekleri var zaten. Bilmiyorum. Belki ben atliyorum bazi seyleri. Ama gecen sezon izledigim kadariyla Rashica bende sizdeki kadar erki birakmadi. Ona 7-8m bonservis verecegime, elimdeki Morutan'a yatirim yapmak daha mantikli geliyor.
Kanat oyuncusu algınız farklı olduğu için. Kanat oyuncusunun iyi olması için hızlı adam eksilten iki üç kişi geçip kaleye füze çıkaran birisi olmasını bekliyorsunuz. Ama rashica gibi tipler boey i iyi oynatır, Sergio ve torreira nın üzerindeki yükü alır, yeri gelir boey önde kalışken geriye koşusuyla rakibin Nelson la bire bir kalmasını önler. Rakip kapanmışken dibe iner pas verir pozisyon oluşturur vs vs...

Zaniolo defansif etki göstermesin bak ne boey kalır ne de torreira. 90 dk o yükü 1-2 kişinin üzerine yükleyemezsin.

Binbir surat ama orta sahamıza lazım gelmeli
IMG_8800.webp

Orta saha transferi Icardi kadar önemli hale geldi takımda. Takımın seviyesine bak uçuşa geçti resmen.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sınır olmasa Kerem, Yunus ve Barış Alper'den hangilerini kadroda tutarsınız? (dünkü maçı ayrı bir yere koyarsak)

sadece 1,2 maçla neden değerlendirme yapılıyor, şu çöp bu vasat , onu gönder bunları al, 1 senede Benfica Ajax oldukta haberimizmi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt