Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksel Yıldırım: "Bakambu örneğinde yaptığım açıklama kısaltılarak farklı yerlere çekildi. Kesinlikle böyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var, kendisiyle konuşup özür diledim."
Yanlış yere falan çekilmedi direkt öyle dedin. Zaten yanlış yere çekildiyse niye özür diledin derler adama.

Sokuk bizden topçu alacak ya şimdi yağlıyor. Sezon içinde bekleriz bu tarz açıklamaları.

Sinirlama olmasaydi Siopisi direk alirdim Midsjoyu postalayarak

"Süper Lig'de seni en çok zorlayan ön libero?"

Bakasetas: "Lemina'ya karşı oynamak zordu."

aaah ah

Vakabayajii gibi kaleci
Screenshot_20190405-094824~2.webp

Gidip ne vereceği belli olmayan bir Türk stopere 10-15 minimum bonservis yıllıkta 2 milyon € mu bayılacağım ?

Ne olacağı belli olmayan olacaksa illa TL alan birileri olsun iyi olan kalır.
Merih kadar hatalı bir tercih olmaz , neyse ki intere gidecek.

abdülün neyi var? isim ve pasaport göze hitap etmiyor diye hak ettiği değer verilmiyor bence.

şuan ligin en iyisi abdul. sicilyalı fln olsa ağzımızın suyu akardı...
Ben Abdül'e laf ettim mi?

Merih ile iyi bir ikili olmayacaklarını ve birbirlerini tamamlayamayacaklarını düşündüğüm için harakiri olur dedim. Merih çok dengesiz bir adam, ek olarak ayağı çok kötü. Ikili stoper için oyun anlayışının da yetersiz olduğunu düşünüyorum.

Ben Abdül'e laf ettim mi?

Merih ile iyi bir ikili olmayacaklarını ve birbirlerini tamamlayamayacaklarını düşündüğüm için harakiri olur dedim. Merih çok dengesiz bir adam, ek olarak ayağı çok kötü. Ikili stoper için oyun anlayışının da yetersiz olduğunu düşünüyorum.

he o zaman tmmdır. abdulün ligin en iyisi olduğuna katılıyor musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt