Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.424
- 10.677
- 1.303
kiralama olabilir. 3mlıyon+ 7 mılyon zorunlu
Torreira'yı 6milyona almış adam 27 yaşındaki Rashica'ya o paraları verir mi?Pek sanmıyorum.Yunus+Morutan satışları olursa bir ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralama olabilir. 3mlıyon+ 7 mılyon zorunlu
10 istiyorlarsa diye yazdım. fiyatı 5- 6 lara çekersek kirama ve zorunlu satın alım daha düşük olabilirTorreira'yı 6milyona almış adam 27 yaşındaki Rashica'ya o paraları verir mi?Pek sanmıyorum.Yunus+Morutan satışları olursa bir ihtimal
%100Ayip mi
Omara da ayip etseydik keske
Anti Melikşah timinden çavuş Nurullah görev başarıyla tamamlandı. Kışlaya dön evladım.#4 Merih Demiral başlıklarını adminler şimdiden açabilirler.
Garanti veriyorum kesin aldık veya alırız.
Doğru yorum.Ayip mi
Omara da ayip etseydik keske
Merih - Nelsson yazanlara da yazsaydın ya renktaş Fabrizio'nun haberini.Fabrizio 3 gün önce söylemişti rtş ama senin de teyitlemen iyi oldu tabi.
Uğur konusu ciddi ciddi görüşülüyor mu? Muslera’ya elvada diyoruz demek ki.Anti Melikşah timinden çavuş Nurullah görev başarıyla tamamlandı. Kışlaya dön evladım.
Maalesef.Erden Timur'un Roma seferi ile ilgili bir bilgi var mı acaba?
Gidip ne vereceği belli olmayan bir Türk stopere 10-15 minimum bonservis yıllıkta 2 milyon € mu bayılacağım ?
Ne olacağı belli olmayan olacaksa illa TL alan birileri olsun iyi olan kalır.
Merih kadar hatalı bir tercih olmaz , neyse ki intere
İki gündür Trabzonspor ile görüşmeler Yunus ve Yusuf denkleminde hızlandı.Uğur konusu ciddi ciddi görüşülüyor mu? Muslera’ya elvada diyoruz demek ki.
10 istiyorlarsa diye yazdım. fiyatı 5- 6 lara çekersek kirama ve zorunlu satın alım daha düşük olabilir
Teşekkür ederim. Günay’ı da bu durumdan mı bekletiyoruz. Yoksa Uğur harici o da mı gelecek.İki gündür Trabzonspor ile görüşmeler Yunus ve Yusuf denkleminde hızlandı.
Elveda diyecek bir şey yok son sezonu zaten Muslera'nın Erden Timur da ifade etti.

ne vereceği belli olmayan stoper neyse ki intere gidiyor

ORNSTEINFIELDZahayi arkadasima ilk haberine patlatan kisi, simdi Erden Timur Guendouzi icin bastiriyor demis
bakalim
duyumda güvenin adresi #Tæakan derimZahayi arkadasima ilk haberine patlatan kisi, simdi Erden Timur Guendouzi icin bastiriyor demis
bakalim
Anti Melikşah timinden çavuş Nurullah görev başarıyla tamamlandı. Kışlaya dön evladım.
Ilk uçakla ülkesinebu forum boyle ya bi mac anonim olsun topcu hemen harcaniyor.
ronaldo gelse gol atmasa tek mac da yollariz biz onu

Benim bildiğim biri gelecek ikisi değil.Teşekkür ederim. Günay’ı da bu durumdan mı bekletiyoruz. Yoksa Uğur harici o da mı gelecek.