Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fred oyun kurulumunu sağlayabilecek mi? top dağıtımı ve set oyunu torreira - fred merkeziyle zor gibi, tempo yapıp direkt oyun oynamamız gerekebilir. önlerine alınacak 10 numara oyun kurucu meziyetlerine sahip olursa set oyununda daha güçlü olabiliriz ama bu merkezle zor.

Vay anasını kileri toplarken bulduğum oyuna bakın.

IMG_20230726_180034.webp

Barış Alper, Yunus, Berkan gibi oyuncular iyi bir rotasyonun parçası olabilir. Mesela orta sahada bir oyuncu eksikken 1 maçlığına as kadronun içinde Berkan enerjisiyle gerçekten günü kurtarabilir veya Yunus sonradan oyuna girdiği sıkışan bir maçta dar alanda bir hareketliyle iş yapabilir. Barış Alper sonradan girip geniş alanda yakaladığı bir alanda iş yapabilir ama asıl sıkıntı bu oyuncular as kadrodaki arkadaşlarını tamamladığı durumda değil de bu tipte oyuncuların hepsinin aynı anda sahada olmasıyla başlıyor

Bu oyuncuların çoğunlukta olduğu bir takımla adını ezberden yazamayacağım bir takımla bile berabere kalıp gelebiliyoruz

Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
Kaynaksız duyum paylaşmayalım.
Yönetim !

Haber yalandır büyük ihtimal de ..

Daha önce böyle ülke ülke gezip transferleri kendi gidip yerinde halleden yöneticimiz yoktu

Menajer tutuyorduk, yetki veriyorduk bizim adımıza o gidip uğraşıyordu

Falcao Ahmet Bulut örneği gibi

Fred torreira önüne çok iyi oyun kuran 10 no lazim. Yoksa pimpon topu gibi her attığımız top geri döner

Erden reis kafayı takti o avrupa kupası yine gelecek. Rahat olalım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

fred oyun kurulumunu sağlayabilecek mi? top dağıtımı ve set oyunu için torreira - fred merkeziyle zor gibi, tempo yapıp direk oyun oynamamız gerekebilir. önlerine alınacak 10 numara oyun kurucu meziyetlerine sahip olursa set oyununda daha güçlü olabiliriz ama bu merkezle zor.

Fred sanılanın aksine tahta ayak bi adam değil Torreira da öyle.Topu hücuma aktarmada sıkıntı yaşamazlar.Tabii bu ikiliden kilit pas vs beklememek lazım ama onu da hücum hattındaki 3lü yapsın bi zahmet.

Rodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
Senin kaynak umarım uyduran kısıma denk gelmiyordur renktaş.

ward prowse satmazlar diger elemanları vardı onuda aston villaya vereceklerdi

cok yüklü bir para vermemiz lazım belki olur

İlk formam buydu benim de, çakma pazar mali, ümit karan olabilir yanlış hatırlamıyorsam

Benim de ilk formam buydu ve Ümit Karan'dı bende de.

Hatta burada da bir kere anlatmıştım, sokakta top oynarken top birisinin bahçesine girmişti ve evde yoklardı. Bende çitlerin üstünden atlayıp topu almıştım, bahçeden geri çıkarken çitlerden atlarken formam çitlere takılıp yırtılmıştı.

2 gün falan ağlamıştım buna. Sanırım hayatımda hatırladığım ve beni sarsan ilk travmaydı bu.

Sonra yazın Türkiye'ye gittiğimizde bizimkiler yeni sezonun formasını aldı ama nafile, içimde kaldı yukarıdaki forma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt