Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.325
- 7.190
- 2.358
Melikşaha neden bu kadar takılıyorsunuz beyler.? İnanıp inanmamak sizin elinizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gunduzi yattı kanka fredi aldık ileriden soyluyomGeriden geliyorum ama gerçekten guendouzi olursa rakibi pres manyağı yaparız hele bide 4-3-3 dönüp yanlarına bide Salih Özcan çekersek delirtiriz milleti
Yunus'un şu anki halinden 4-5m bonservis alınabilirse büyük başarı.
Ancak satıştan pay mutlaka olmalı.
Yavaş yavaş geliyorum rdaşgunduzi yattı kanka fredi aldık ileriden soyluyom
Trollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.Melikşaha neden bu kadar takılıyorsunuz beyler.? İnanıp inanmamak sizin elinizde.
Beşiktaş’ın çocuğu, büyük karakartalGhezzal yine sakatlanmış hakkaten sözleşmeyi kaptı o günden beri arazi
Geçen sene sonradan girip birkaç kez katkı verdi o yüzden satmak mantıklı. Türk olarak barış Alper var Halil de geldi. Şuanki kanat rotasyonunda sonradan bile giremezGeçen sezon bile katkı veren Yunusu 3 kulvardayken niye kiralıyoz ya?
Bari zorunlu satın alma koysalar diyeceğim de Mostafa'da koymamışlardı Nantes'a kiralarken yine öyle olur
Ya bomboş ezbere yorumlar yapılıyor, eminim herkes fifa da yada fm'de ki güçlerine göre yorum yapıyor.paredes ve fredi karsılaştıranlar eminim ikisininde 90 dk tek macını izlememiştir hatta paredesi bu sene duyan bile çoktur
Aynısını yazdık burada, herkes farkında rahat olYazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman![]()
Yabancı sınırında nasıl bir başarı. Müldür gibi sakatlıktan çıkmış yedek olması bile şüpheli oyuncular ediyor bu fiyatı.
Arap'tan kaçacaksın derim ve susarım.Ghezzal yine sakatlanmış hakkaten sözleşmeyi kaptı o günden beri arazi