Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira çok mücadele eden iyi bir oyuncu ama geçen sene kaç asist kaç golü var? torreira olmasaydı fred mükemmel bir transfer olurdu..

Aslında mental olarak sacmalamasaydi aradığımız adam ndombele olurdu yada sezonun genelini hastanede gecirmese renato sanches idi adamamiz
Fakat şu an senede 40 50 maçı aynı ortalamayla oynayan defansif yönünde driplingide iyi bir FRED bizim için çok iyi olur

Geçen sezon bile katkı veren Yunusu 3 kulvardayken niye kiralıyoz ya?

Bari zorunlu satın alma koysalar diyeceğim de Mostafa'da koymamışlardı Nantes'a kiralarken yine öyle olur
Geçen sene sonradan girip birkaç kez katkı verdi o yüzden satmak mantıklı. Türk olarak barış Alper var Halil de geldi. Şuanki kanat rotasyonunda sonradan bile giremez

paredes ve fredi karsılaştıranlar eminim ikisininde 90 dk tek macını izlememiştir hatta paredesi bu sene duyan bile çoktur
Ya bomboş ezbere yorumlar yapılıyor, eminim herkes fifa da yada fm'de ki güçlerine göre yorum yapıyor.
Mesela geçen sezon icardi için "efendim kutu oyuncusu takım oyununa katkısı yok ona top getirilmesi lazım " deniliyordu oysa ki adam bildiğin takımı çatır çatır oynatti kerem'e bir düzine gol attırdı.
Mesela onlara göre torreira sadece koşan top kapan bir oyuncu ama bilmez ki torreira'nin aslında aşağıda iyi kolay kolay top kaybetmiyor basit ve sade oynuyor evet riskli pasları yok ama tempoyu iyi ayarlıyor top kaybı yapmıyor. Dün ki maçta berkan 50 tane basit pas hatasi yaptı.
Şimdi de tutturmuşlar fred pas yapmaz nah yapmaz manu standartina göre yapmayabilir ama bizim standartimizda gayet iyi pas yapar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman :)
Aynısını yazdık burada, herkes farkında rahat ol

Yabancı sınırında nasıl bir başarı. Müldür gibi sakatlıktan çıkmış yedek olması bile şüpheli oyuncular ediyor bu fiyatı.

Sınır açısından bakarsak evet, haklısın. Fakat Yunus bizde olmayacak gibi.
Rotasyon içinde de Barış daha çok şans bulacak gibi gözüküyor. Satılması iki taraf için de doğru gibi geliyor bana.
O bölgede yine yerli ihtiyacı o kadar elzemse, gurbetçi veya ligden başka bir genç yetenekte kadroya dahil edilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt