Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu arkadaş Nico, Galatasaray’ın ABD’deki en büyük destekçilerinden. CBS, Şampiyonlar Ligi yayıncısı ve programda her fırsatta Galatasaray’dan bahseder. Hatta bir kaç kere Drogba dönemi parçalısıyla da programa katıldığı olmuştu. Davet beklediğini ve atmosferi yaşamak istediğini de açık açık belirtiyor ara sıra. :)

Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman :)
melikşah Ali naci miymiş. Forumda olduğunu zaten biliyorduk

Zaniolo gidecek gibi duruyor bu hamleler yapilirsa. 25 ve üstü teklif giderse şaşmam. Rashica ve kamada gelirse.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman :)
Fred alınacak demedim bir.
Fred'in neresi duyum iki.
İddialar var şeklinde yazıyorum üç.
Sende kaynağını ifade et, ben hatalarımın da yaptıklarımın da arkasındayım, herkesten önce İcardi, Angelino bildiğim de hakikaten duyumcu vs bilmem ne diye dört döndü bazıları, özelden mesajlar durmadı, eğlence peşinde değilim.
Saygı çerçevesinde ve belli bir sınırda takılan herkese de saygım sonsuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt