Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Buda doğru.Bir yerden sonra full sallamaya başladı herif![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda doğru.Bir yerden sonra full sallamaya başladı herif![]()
kanka twitter trendlerden görüp söylüyosun gibime geldiCoutinho iddiası var, hiç duymadım, pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz bizimkilerin işi.
Kamada nerden cikti okeyim zaniolo gidiyor mu gidersede. Potansiyelli genç bir kanat alinmaliFred
Rashica
Kamada
Bu denkleme okey miyiz beyler?
Oyyyyy Şükrü neler yapıyosunDün bir özür mesajı yayınladım (görmeyenler için), bugün devam ediyoruz, herkese KAPlanLAR belgeseli için iyi seyirler dilerim, sizleri seviyorum.![]()
Takılıyorum ama Zaha transferin anladığımız kadarıyla erden abi başkana bile isim söylemiyor kimse bilmiyorBuda doğru.
Kanka dmden ss atabilirimkanka twitter trendlerden görüp söylüyosun gibime geldi
Nevzat hakketti bunu. Bu sene transfer haberlerinde baya sınıfta kaldı.
Evet rakipler için büyük bir yanliskamada bu saatten sonra çok yanlış olur
melikşah Ali naci miymiş. Forumda olduğunu zaten biliyordukYazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman![]()
oyle olurZaniolo giderse yanlış olmaz, rashica sağ kanat kamada 10 Kerem sol. Zaha her yerde oynayabilecek süper joker
32.5 diyordu öyle kaldı@Melikşah Aydoğan verecegin en guzel haber Zaniolo 'nun satisidir
linç yemen çok saçma inanan inanır inanmayan inanmazKanka dmden ss atabilirimAdam 2001'den beri gazeteci, GS muhabiri benim yediğim lincin 1/10'ini yemedi haftalardır patlıyor.
![]()
Fred alınacak demedim bir.Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman![]()