Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemel Rakibimizi analiz yapiyorum

IMG_0946.webp

Ali, şu an kulübün vizyonu lig değil Avrupa. Avrupa gibi yerde Zaniolo gibi potansiyeli tavanı dünya klası olabilecek topçular ile oynarsın. Kıçı kırık süper ligde Diagne gibi eşek bile gol kralı oldu.
Adam buraya antrenman eksikliği ve sıkıntılı geldi. Kondisyonu yoktu; ufak ufak süreler oldu onda da 5-6 gollük bir katkısı oldu; yani ölüsü yaptı bunu senin liginde.
Bugün Zaniolo profilinde herhangi bir oyuncuyu avrupadan almak istesen sana kapıyı zaten 30-40m dan açarlar o da şanslıysan. Raşit gibi 6-7 ye alsan en fazla satabileceğin tavanı 10-11 olan adamı orayla kapatmak dümdüz ticari zekasızlıktır; söyleyip duruyorsun ya risk risk diye. Elindeki A segment e hitap eden asseti B-C segment e satılan asset ile aynı fiyata satıp, C segment alıp ''aha bu bana yeter'' demek dümdüz vizyonsuzluktur.
Tekrar yazıyorum bu adam şampiyonlar liginde muazzam oynasa uçsa kaçsa 35e serbest kalıyor. Varsayalım Şimdi 27 teklif var. Gelecek sene hiç teklif olmayıp elimizde kalma ihtimali var. Bana göre bu durumda satmak daha mantıklı

Yunus'u bir sene daha takımda görme taraftarıyım
Hiç üst üste 2 sene düzenli forma giymedi bir
3 yerliyi sahada tutmamızı gerektiren bir kural var iki
Opsiyonlu kiralık nedir ? Satacaksak nakit paraya satalım, hele opsiyonlu en son tercih üç
ts başını alsın dört

Melikşah kardeşim kendini rezil edip yıpratma iyice. Buraya iki saatte bir çocuklarımdan vakit bulup giriyorum. Aklı olan herkes senin salladığını( sallamaktan kastım güncel gelişmeleri gidişata göre yorumlamak) biliyor. İnanan kimse yok boşuna burayı meşgul etme. Sabahta yazdım. Bu kadar tutarsız duyumlara forum yönetimi susup duruyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tekrar yazıyorum bu adam şampiyonlar liginde muazzam oynasa uçsa kaçsa 35e serbest kalıyor. Şimdi 27 teklif var. Gelecekse hiç teklif olmayıp elimizde kalma ihtimali var. Bana göre bu durumda satmak daha mantıklı
lan bu kafaya göre takımın hepsini satalım 3-5 e bakmadan. Nelsson CL de Cannavaro olsa 25 e satılıyor en fazla. 15 filan verse satalım gitsin.
Zaniolo, CL de uçsa kaçsa zaten galibiyet başına 2-3m alıyorsun, üst tura çıksan 9m(galiba öyleydi) alıyorsun.
Elinde Iphone varken bunu Vestel fiyatına satar mısın bu 1 sene içinde bozulabilir diye? Eğer satıyorsan o fiyata hemen alıyorum.

Yunus'u bir sene daha takımda görme taraftarıyım
Hiç üst üste 2 sene düzenli forma giymedi bir
3 yerliyi sahada tutmamızı gerektiren bir kural var iki
Opsiyonlu kiralık nedir ? Satacaksak nakit paraya satalım, hele opsiyonlu en son tercih üç
ts başını alsın dört

teklif ne alla alla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt