Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.850
- 11.201
- 1.838
bilmemKim 30 vermiş
satılmadıgına gore kimse vermemis heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmemKim 30 vermiş
Kurtua ve van dayk da isterukFred
Rashica
Kamada
Bu denkleme okey miyiz beyler?
Tekrar yazıyorum bu adam şampiyonlar liginde muazzam oynasa uçsa kaçsa 35e serbest kalıyor. Varsayalım Şimdi 27 teklif var. Gelecek sene hiç teklif olmayıp elimizde kalma ihtimali var. Bana göre bu durumda satmak daha mantıklıAli, şu an kulübün vizyonu lig değil Avrupa. Avrupa gibi yerde Zaniolo gibi potansiyeli tavanı dünya klası olabilecek topçular ile oynarsın. Kıçı kırık süper ligde Diagne gibi eşek bile gol kralı oldu.
Adam buraya antrenman eksikliği ve sıkıntılı geldi. Kondisyonu yoktu; ufak ufak süreler oldu onda da 5-6 gollük bir katkısı oldu; yani ölüsü yaptı bunu senin liginde.
Bugün Zaniolo profilinde herhangi bir oyuncuyu avrupadan almak istesen sana kapıyı zaten 30-40m dan açarlar o da şanslıysan. Raşit gibi 6-7 ye alsan en fazla satabileceğin tavanı 10-11 olan adamı orayla kapatmak dümdüz ticari zekasızlıktır; söyleyip duruyorsun ya risk risk diye. Elindeki A segment e hitap eden asseti B-C segment e satılan asset ile aynı fiyata satıp, C segment alıp ''aha bu bana yeter'' demek dümdüz vizyonsuzluktur.
Helal, ludonun siyahileri iyi mi?
.*Zaha dedikodusunu ilk ifade eden kaynak Fred ve Kamada 31 çekiyor...
Bakalım ne olacak.
Artik salladigina inanıyorumFred
Rashica
Kamada
Bu denkleme okey miyiz beyler?
2+6 bons uygundur. Maaş da 3+ bonusFredin maliyeti 10 bonservis+4m maaaş.Cok fazla olur.
fena degiller gibiHelal, ludonun siyahileri iyi mi?
artık mı?Artik salladigina inanıyorum
Kutinyo mu kaldi yaCoutinho iddiası var, hiç duymadım, pek sanmıyorum ama yine de belli olmaz bizimkilerin işi.
lan bu kafaya göre takımın hepsini satalım 3-5 e bakmadan. Nelsson CL de Cannavaro olsa 25 e satılıyor en fazla. 15 filan verse satalım gitsin.Tekrar yazıyorum bu adam şampiyonlar liginde muazzam oynasa uçsa kaçsa 35e serbest kalıyor. Şimdi 27 teklif var. Gelecekse hiç teklif olmayıp elimizde kalma ihtimali var. Bana göre bu durumda satmak daha mantıklı
Yunus'u bir sene daha takımda görme taraftarıyım
Hiç üst üste 2 sene düzenli forma giymedi bir
3 yerliyi sahada tutmamızı gerektiren bir kural var iki
Opsiyonlu kiralık nedir ? Satacaksak nakit paraya satalım, hele opsiyonlu en son tercih üç
ts başını alsın dört
kalmamaliyunus takimda kalmali