Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Casper nerelerde acep? herif yine bi sekil görunmez olmayi basardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
0 KolpaşahHaluk 1
Yakup 2
Bu dönem
Kim kendini niye manipüle etsin yavGeçen sene İstanbulspor maçında da benzer beklentideydim fakat kırmızı kartı görmesi 5 dk sürmedi. Şampiyonluk orada gidebilirdi, vurduğu gol olsun bende isterim ama kimsenin kendi kendini manipule etmemesinin altını çizmek istiyorum.
Dönen iddialar ya böyle haber mi girilir Erden'in oğlu olsan yazmazsın bunları.Artik salladigina inanıyorum
Ben de senin gibi düşüyorum ama Scout ekibi parayı mıdsjo cicaldaou gibi birine de basabilir. Fred Parades garanti isimlerbonservisi daha genç birine verelim be erden başkan
daha geçen dedin 10 milyon bonservis vereceksen maaş düşük olmalı ki satabilelim diye
10 bonservis 3 maaş 30 yaş
senin başka planın vardır diye umuyorum
Kim kendini niye manipüle etsin yav
Mallıktı orada yaptığı ama kasıtlı mı yaptı dersen hayır
Paşa maçında da çözemiyorduk adamları girdi golü atıp çözdü mesela
Neyse görücez bu sezon
Allah analı babalı büyütsün abi.Melikşah kardeşim kendini rezil edip yıpratma iyice. Buraya iki saatte bir çocuklarımdan vakit bulup giriyorum. Aklı olan herkes senin salladığını( sallamaktan kastım güncel gelişmeleri gidişata göre yorumlamak) biliyor. İnanan kimse yok boşuna burayı meşgul etme. Sabahta yazdım. Bu kadar tutarsız duyumlara forum yönetimi susup duruyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sergio yedek 10a mertens/morutan atarim, sola sag degiskenli zaha kero ileri icardi. Zanyolo şutIleri 3lüyü nasil kurcan kimi keseceksin
Stad bomboş zaten, fanatikler hariç inançları kalmadıFb maçına bakıyorum da inançsız bir taraftae grubu var.Biz 2006 yılında transferler bazında Fb nin çok gerisindeydik kadro olarak ama inanıyorduk gececegimize bunlarda en ufak kötü sonuçta gemileri yakacak taraftar grubu var bu sene de Allah in izniyle Galatasaray imiz şampiyon olursa çöker bunlar.
Ben de senin gibi düşüyorum ama Scout ekibi parayı mıdsjo cicaldaou gibi birine de basabilir. Fred Parades garanti isimler
Bulamıyoruz abi işte, iyi adam bulamıyor koskoca kulüp. Sharktar Scout şefi kimse gidip getireceksincica da olmasın tabi
torreira gibi o yaşlarda alınacak biri mesela