Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli kuralı varken bende halen kalsın diyorum potansiyel var 22 yaşında Morutan içinde aynisini diyorum kendini geliştiriyor.Biraz daha zaman veririz gerçekten olmuyorsa o zaman satılır piyasasi olan bir futbolcu.
Potansiyel falan yok kendinizi kandırmayın. Geçen yıl ligin başlarında yeterince şans verildi. Bu kulüp deneme tahtası değil iyi olmayan gider iyi olansa 35 yaş olsa bile gelir oynar. Yunustan bi yol olmaz. O bölgede barış Alper var zaten yunusa şans zor gelir teklif varsa gönderilsin

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_8836.webp

son senesine girmiş adama 20 m öyle mi
bunlar şeytan ula harbi
düşün şöyle 10a

zaha kerem zaniolo üçlüsünden herhalde zaha 10 oynar

Kim kendini niye manipüle etsin yav

Mallıktı orada yaptığı ama kasıtlı mı yaptı dersen hayır

Paşa maçında da çözemiyorduk adamları girdi golü atıp çözdü mesela

Neyse görücez bu sezon
İstanbulspor maçında o haltı yiyeceği belliydi girerken tozlugunu Okan hocanın yanında yere sert bir şekilde fırlattı, tozluğu hakem değiştir dediği için. Sonra o agresiflikle yapacağını yaptı. Bana Zaniolo nun bir sonraki maçta kırmızı yemeyeceğinin de kimse garantisini veremez. Forvet desen ayağında top tutamaz değil, kanat desen 6 -7 kişinin üzerine freni patlamış kamyon gibi gidiyor. Şutor desen vurana kadar rakip kontraya kalkıyor abi bu adam beni saha da kaç maç oldu ikna edemedi, satalım nerede parlayacaksa parlasın, Florya rehabilitasyon merkezi diyoruz ama ekmeğini de yiyelim istiyoruz hani nerde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt